Purificator aer Xiaomi Mi Pro

Purificator aer Xiaomi Mi Pro

1.049,00 lei
899,00 lei Economiseste 150,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

DESCRIERE PRODUS


Purificator aer Xiaomi Mi Pro va face casa ta mai sanatoasa, deoarece detine tehnologie laser de inalta precizie, care va detecta cele mai mici particule poluante, afisaj cu display OLED, o rata foarte ridicata de purificare a aerului 500 m3/ora (CADR) si  poate purifica aerul in incaperi de pana la 60m²:

500 m3 / h CADR

sistem nou de improspatare a aerului

incaperi cu suprafata aplicabila 35m² - 60m²

afisaj OLED

control inteligent al aplicatiilor

senzor laser de inalt precizie

 

Purificator aer Xiaomi Mi Pro este echipat cu un sistem avansat de presurizare a aerului, care permite improspatarea aerului in camera de 8 ori pe ora. Cu ajutorul Purificator aer Xiaomi Mi Pro, aerul este purificat rapid la fiecare 7,5 minute. Purificator aer Xiaomi Mi Pro este dotat cu sistem de admisie a aerului de 360 de grade, care absoarbe reziduuri nesanatoase, precum praful sau particulele PM2.5 si genereaza aer curat; totul functioneaza silentios, astfel incat poate fi utilizat si noaptea, in "sleep mode", fara a deranja somnul.

Purificator aer Xiaomi Mi Pro imbunatateste sanatatea, datorita faptului ca functioneaza cu un proces avansat de filtrare multi-level, in trei etape, deoarece eliminarea efectiva a germenilor nu poate fi facuta intr-un singur pas. Acest dispozitiv este capabil sa atenueze efectul oricaror elemente care pot pune in pericol sanatatea: parul, polenul, praful si alergenii periculosi, cum ar fi PM2.5 sau formaldehidele.

Primul nivel de filtrare, destinat eliminarii particulelor mai mari, ca parul uman si praful, este fabricat din PET (poliester saturat), material solid, impermeabil si rezistent la acizi. Chiar si dupa cateva luni de utilizare, acest filtru va fi in continuare eficient si va indeparta fara probleme agentii de poluare.

Filtrul de aer, fabricat de TORAY actioneaza in a doua etape de filtrare, pentru a neutraliza din incapere particulele mici,de 0,3 microni, cum ar fi PM2.5. Acest filtru este rezistent la fluxul de aer si nu produce niciun zgomot atunci cand functioneaza.

Al treilea filtru este cel cu carbon activ si are rolul de a elimina  mirosurile neplacute. Amplasati Purificator aer Xiaomi Mi Pro in bucataria dvs. si veti scapa rapid de mirosurile neplacute care apar ori de cate ori se arde ceva pe aragaz sau in cuptor, sau cand uitati sa duceti gunoiul.

Purificator aer Xiaomi Mi Pro este foarte folositor si daca aveți animale de companie acasa sau la birou, deoarece elimina si aceste mirosuri neplacute care, de obicei, se imprima  si persista pentru o lunga perioada de timp.

Purificator aer Xiaomi Mi Pro este, de asemenea, util, in locuri unde se efectueaza lucrari de reparatii, sau in baie.

Purifica aerul din spatiile de pana la 60 m²  si va imbunatateste sanatatea, facandu-va sa va  simtiti mai confortabil si mai fericit; acasa, la birou, sau in locurile preferate in care functioneaza Purificator aer Xiaomi Mi Pro veti respira sanatate si va veti elibera de grijile legate de calitatea aerului ambiental.

.

FJY4013GL

Fisa cu date

Dimensiuni
(L X W X H): 26.00 X 26.00 X 73.50 Cm
Functii
Automatic Mod, Sensor Luminos Cu OLED Display, Sleep Mod, Senzor Blocare Pentru Copii, Mod Favorit, Reglarea Vitezei De Ventilatie
Putere
1,5-66W
Pachetul contine
Aparat Purificare Aer Xiaomi Mi Pro X1 Filtru X1 Cablu Alimentare X1 Certificat Garantie X1 Manual Utilizare X1
OS
Compatibil Android, IOS
Senzori
Senzor Cu Laser Pentru Particule, Senzor Temperatura Si Umiditate
Retea si conectivitate
WIFI Module 802.11b / G / N
Display
OLED Display
Greutate
9 Kg
Caracteristici
Recomandat Pentru Suprafete 35 Mp-60 Mp; Capacitate De Purificare A Aerului 500m3/H, Garantie: 24 Luni

Referinte Specifice

Reviews

Write your review

Purificator aer Xiaomi Mi Pro

Purificator aer Xiaomi Mi Pro

Write your review