• Verifica Stoc
  • Compatibil cu Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40;
  • Potrivire naturala;
  • Recunoastere inteligenta a statusului vehiculului;
  • 5 straturi de protectie;
  • Ignifug;
  • Design original.

In realizarea kitului cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire Kit s-a renuntat la utilizarea cablului traditional cu un fir folosindu-se in schimb tehnologia cu dublu fir ACC+ astfel incat dispozitivul poate determina cu usurinta statusul operational al autovehiculului.

Camera auto va intra automat in modul de inregistrare a unui cadru pe secunda (time-lapse mode) imediat ce autoturismul a fost oprit ceea ce creste timpul de acoperire a monitorizării parcarii precum si stocarea datelor de 30 de ori. In acest mod, monitorizarea parcarii poate depasi 24 de ore.

Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire este alimentat de la tabloul de sigurante, cablurile sale sunt absolut invizibile, nu ocupa locul brichetei si nici nu interfereaza cu functionarea altor dispozitive. Nu necesita cablu pentru instalare.

Valoarea voltajului poate fi setata astfel incat sa fie in concordanta cu conditia vehiculului si bateria sa nu aiba de suferit. Acest lucru permite inregistrarea sesiunii de condus in conditii maxima de siguranta.

Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire foloseste un material ABS ignifug, fir de cupru de 22 AWG mai gros, caracterizat printr-o conductivitate ridicata. Produsul a fost supus unor teste riguroase in urma carora s-a stabilit ca este durabil si rezistent la interferente, deteriorari si uzura. In plus, poate functiona excelent chiar si in conditii vitrege cu temperaturi ridicate/scazute.

Kitul cablu alimentare si monitorizare miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire are un design compact si subtire, are o culoare mata, este placut la atingere, iar logo-ul brandului este scos in evidenta.

DDPAIKIT

Fisier cu date

Compatibilitate
Cu Camera Auto DDPAI DASH CAMERA Z40
Greutate
200 grame
Input
DC 12V / 24V
Interfata
USB-C
Lungime cablu
3.5 M
Output
5V 1.5A
Pachetul contine
Kit Cablu Alimentare Si Monitorizare Miscare DDPAI IPS Intelligent Hardwire Compatibil Cu Camera Auto DDPAI DASH CAMERA Z40, 3 Seturi De Adaptori (Mini, Mici, Medii), Manual De Utilizare

S-ar putea sa iti placa

Produse similare adaugate saptamanal

In aceeasi categorie

11 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat pentru comparatie