Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm

35,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

DESCRIERE PRODUS

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm te ajuta sa iti incarci rapid si sa transferi date si este compatibil atat cu dispozitivele cu micro USB cat si cu cele care au mufa Type C. 

 

In interiorul cablului, firele multiple se impletesc pentru a oferi o incarcare sigura si mai rapida, pana la 2,4A. Cablajul intern este alcatuit din 28 fire din sarma de 0.1 mm, acoperita cu cupru, armate cu nailon 250D, pentru a rezista la utilizari prelungite si  uzura pe termen lung.

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm are 16 conductori separati, invelti in fire de cupru de inalta calitate, care intaresc rezistenta si durabilitatea in interiorul cablului. Noul design anti-interferenta are o ecranare din aluminiu, care protejeaza conductorii impotriva interferentelor electromagnetice externe.

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm este realizat din material ecologic, TPE, invelisul exterior al cablului este dur, dar flexibil, pentru a impiedica despicarea sau ruperea. USB reversibil de tip C iti permite sa conectezi cablul la dispozitivele tale in orice directie, fara teama ca e pozitionat gresit.

Cu ajutorul Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm, poti incarcasi sincroniza atat  dispozitivele cu Micro USB, cat si dispozitivele Type C utiliznd doar un cablu. Pur si simplu conectezi USB-ul dupa ce  alegi conectorul potrivit pentru ca dispozitivul tau  sa porneasca rapid incarcarea si sincronizarea datelor.

SJV4082TY

Fisa cu date

Dimensiuni
L X W X H: 30.00 X 1.30 X 0.60 Cm
Pachetul contine
1 X 100 Cm Cablu USB
USB
Micro USB,USB 2.0,USB Type-C
Greutate
100 G
Caracteristici
Garantie: 24 Luni

Referinte Specifice

Reviews

Write your review

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 100 cm

Write your review