Aparatul de ras electric Enchen Blackstone Silver este dispozitivul pe care orice barbat se poate baza oricand pentru un barbierit impecabil. Aparatul este de o calitate inalta, lamele sale independente, realizate din otel japonez de calitate superioara, sunt foarte subtiri si au structura dubla de inel, lucru ce mareste aria de contact cu fata.  In plus, este dotat cu tehnologie smart antiagatare fir de par pentru momentele in care nivelul bateriei este scazut.

 

Aparatul de ras electric Enchen Blackstone Silver este echipat cu un motor puternic de 5W si in acelasi timp este silentios si ofera o experienta confortabila si placuta in timpul barbieritului.

Aparatul de ras electric Enchen Blackstone Silver are urmatoarele caracteristici:

 

  • ras uscat;
  • trei lame independente;
  • lame din otel japonez;
  • ascutire automata;
  • tehnologie smart antiagatare fir de par;
  • autonomie pentru doua luni;
  • motor puternic de 5W;
  • capat de ras detasabil.

 

Barbierit confortabil, fara iritatii

 

Aparatul de ras electric Enchen Blackstone Silver este echipat cu trei capete independente, ceea ce inseamna o zona de barbierit mai mare cu 1/3 comparativ cu un aparat de ras electric obisnuit cu doua capete.  Capatul dispozitivului de ras se adapteaza cu usurinta formei fetei tale, iar atingerea este fina, placuta.

Lamele aparatului de ras electric ENCHEN Blackstone Silver sunt foarte subtiri si au structura dubla de inel, lucru ce mareste si mai mult aria de contact cu fata. Cu alte cuvinte, eficienta aparatului de ras electric ENCHEN Blackstone Silver este dublata.

Sistem de ras inteligent ESM

 

Aparatul de ras electric Blackstone este echipat cu un motor puternic de 5W. Desi este puternic, dispozitivul este in acelasi timp si silentios, oferind o experienta confortabila si placuta in timpul barbieritului.

Tehnologie antiagatare

 

Chiar si cand nivelul de energie din baterie este scazut, viteza de rotire a lamelor aparatului de ras Enchen Blackstone Silver ramane constanta pentru ca tu sa nu te confrunti cu experiente neplacute cand te barbieresti si sa poti manevra aparatul cu exactitate.

Incarcare timp de o ora, utilizare timp de doua luni

 

Aparatul de ras electric se incarca complet in aproximativ o ora, dupa care il poti folosi pana la 2 luni. Este ideal pentru a fi luat in deplasari, cum ar fi calatoriile de afaceri sau vacante scurte.

Design inteligent

Capatul de barbierit si corpului aparatului de ras electric Enchen Blackstone Silver se pot separa. Asadar, capatul poate fi desprins si spalat dupa fiecare utilizare. Il poti reatasa cu usurinta odata ce este complet uscat.

Ascutire automata

 

Lamele aparatului de ras electric sunt realizate din otel japonez de cea mai buna calitate. In timpul utilizarii lamele se ascut automat astfel incat aparatul va putea fi folosit cu rezultate extraordinare pentru multa vreme.

Sisteme de protectie

 

Aparatul de ras electric Enchen Blackstone Silver este prevazut cu protectie impotriva supraincarcarii. In momentul in care energia din baterie este scazuta se aprinde un indicator de culoare rosie, care emite o lumina intermitenta. Cand bateria este incarcata 100% indicatorul luminos emite o lumina constanta.

 

Interfata de incarcare USB de tip C

 

Poate fi incarcat de la computer, telefonul mobil sau baterie externa. Tocmai de aceea este perfect pentru a-l lua cu tine oricand pleci de acasa in calatorii.

 

Materiale de calitate

 

Carcasa aparatului de ras este facuta din ABS, ceea ce il face mult mai rezistent, asadar va fi aparatul tau preferat timp indelungat.

 

Lama de tip pop up pentru aranjarea barbii

 

Spatele aparatului de ras electric este dotat cu un buton care odata apasat va permite deschiderea unei lame cu care sa fie aranjata barba mai lunga. Este perfect pentru cei ce vor sa tina pasul cu moda!

Capat detasabil, 3 pasi simpli

 

1. Impinge in sus capatul detasabil

2. Desprinde capatul detasabil

3. Atasaza capatul detasabil

ENCHEN Blackstone

Fisa cu date

Dimensiuni
5.2 X 5.2 X 20 Cm
Material
ABS, Otel
Putere
5W
Pachetul contine
Aparat De Ras Electric ENCHEN Blackstone Silver
USB
USB Type-C
Greutate
0.139 Kg
Caracteristici
3 Capete, Ascutire Automata, Tehnologie Antiagatare Fir De Par
Culori
Argintiu
Autonomie
2 Luni
Timp incarcare completa
60 Minute
Voltaj
5V
Nivel Zgomot
67dB
Product added to compare.