Hub multifunctional Smart Gateway Wireless Aqara este centrul de comanda al casei tale inteligente. Cunoscut ca gateway, dispozitivul poate fi controlat prin aplicatiile mobile Mi Home, Aqara Home si este compatibil cu Home Kit (iOS 10.3 sau versiuni ulterioare).

Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless Aqara este un dispozitiv excelent pentru utilizare zilnica. Conecteaza toate dispozitivele smart intre ele cu reguli logice pentru a folosi cat mai inteligent aparatele din casa ta, pentru un trai cat mai simplu. Datorita conexiunii prin protocolul Zigbee, gadgeturile Aqara pot functiona foarte bine chiar si in momentele in care reteaua de internet este instabila sau cazuta.

Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless Aqara are urmatoarele caracteristici:

  • Centru de comanda al dispozitivelor smart din casa;
  • Control prin aplicatie Mi Home, Aqara Home, compatibil cu Apple HomeKit;
  • Control vocal;
  • Recomandat pentru conectarea a maxim 32 de dispozitive inteligente;
  • Lumina RGB, optiunea de sonerie;
  • Criptare end-to-end.

Compatibil cu ecosistemul Mi Home si cu HomeKit

Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless Aqara este compatibil cu aplicatiile Xiaomi, Aqara si Apple HomeKit. Pur si simplu imperecheaza consola cu alte dispozitive inteligente, iar acestea se vor sincroniza automat cu aplicatia Apple Home. Astfel, le vei purea controla de oriunde si oricand prin intermediul Mi Home ori Apple Home.

Poti utiliza Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless Aqara alaturi de celelalte gadgeturi Aqara pentru a crea diverse scenarii. Poate controla senzorii de miscare, umiditate, prize dar si gadget-uri precum purificatorul de aer, prelungitorul smart, camera de securitate, aerul conditionat sau aspiratorul robot. Se recomanda conectarea a pana la 32 de dispozitive smart.

Criptare end-to-end a datelor tale

Tehnologia HomeKit ofera securitate avansata cu criptare si autentificare end-to-end. Datele legate de gadgeturile si de casa ta sunt criptate integral si stocate in siguranta pe iCloud Keychain.

Control vocal

Poti controla dispozitivele Aqara cu ajutorul Siri din telefonul tau mobil iPhone, iPad, Apple Watch ori HomePod.

Spui “Siri, sunt acasa”, iar luminile din casa se vor aprinde automat.

Scenarii potrivite casei si nevoilor tale

Impreuna cu Smart Gateway Aqara iti poti crea scenariile potrivite pentru ca dispozitivele inteligente din casa ta sa te ajute sa traiesti o viata cat mai usoara si mai placuta. Odata ce iti vei seta preferintele in aplicatia mobila, te poti bucura de o viata smart.

Atunci cand Senzorul de miscare Aqara detecteaza miscare noaptea, senzorul multifunctional isi va aprinde lumina de veghe.

Comutatorul Aqara Wireless Mini Switch poate fi transformat intr-o sonerie cand este combinata cu un Hub Aqara. Prin intermediul aplicatiei Aqara poti personaliza sunetul.

Impreuna cu Senzorul inteligent pentru usi si ferestre Wireless Aqara, poti activa modul de alarma cand iesi din casa sau atunci cand dormi. Daca se deschide o usa sau o fereastra, Hub-ul va emite imediat o alarma si va trimite o notificare pe telefonul tau.

Sonerie si lumina de veghe

Dispozitivul include si o lumina RGB precum si o sirena/sonerie, ambele programabile de catre utilizator ca parte din automatizari.

Tehnologie avansata

Hub-ul Aqara foloseste un procesor NXP i.MX6, 256M DRAM, 256M flash, un cip MFi si doua antene incorporate intr-un corp cu design unic si compact. Prin utilizarea circuitului imprimat FR-4 cu o ventilatie extrem de buna, creste disiparea caldurii, si astfel Gateway-ul va functiona perfect pentru o perioada lunga de timp.

Instalare simpla si rapida

  1. Conecteaza Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless Aqara  la sursa de alimentare.
  2. Deschide aplicatia Aqara Home si apasa pe „+” in coltul din dreapta sus pentru a adauga Hub-ul.
  3. Dupa ce Hub-ul este adaugat cu succes, conecteaza-l la celelalte dispozitive smartdin casa ta pentru a crea scenariile preferate.

339802EU

Fisa cu date

Dimensiuni
8 × 8 × 4.2 Cm
Compatibilitate
Android 5.0 Sau Versiuni Ulterioare, IOS 10.3 Sau Versiuni Ulterioare, Home Kit IOS 10.3 Sau Versiuni Ulterioare
Material
ABS, Policarbonat
Pachetul contine
Senzor Multifunctional De Tip Smart Gateway Wireless Aqara, Manual De Utilizare
OS
NXP I.MX6 CPU, 256M DRAM, 256M Flash, Chip MFi
Sistem operare
IOS, Android
Greutate
0.190 Kg
Distanta comunicare
30 M
Conectivitate
Wireless
Control prin aplicatie
Mi Home, Aqara Home
Wireless
Zigbee
Culoare
Alb
Temperatura Operare
-10 - 40°C

in aceeasi categorie

3 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.