• -300,00 lei

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro este varianta superioara a Mi Robot Vacuum; este dotat  cu sistem imbunatatit de navigare laser LDS, viteza mai rapida, precizie mai mare, cartografiere mai precisa.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro functioneaza cu 3 moduri de curatarea pardoselilor si covoarelor: modul aspirare si spalare in acelasi timp, modul aspirare si modul spalare.Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro are rezervor cu control inteligent, cu monitorizarea nivelului apei in rezervor, pe 3 stadii, o pompa de apa cu senzor micro control , dar si un senzor care indica nivelul apei in rezervor.

 

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro este inzestrat cu 12 seturi de senzori de inalta precizie, navigare asistata si detectarea mediului inconjurator.

Poti planifica curatenia de la distanta, cu ajutorul telefonului mobil; te conectezi la aplicatie si poti seta ora de curatenie, tarseul, modul de curatenie de la distanta; ai controlul ''la varful degetelor''.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro suporta interactiunea vocala Xiaoai.

Cel mai recent sistem de mapare cu laser LDS utilizeaza pozitii de calibrare a spatiului analizand pe mai multe nivele, cu algoritmi avansati, pentru a realzia curatenia perfecta in spatiul in care se afla.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro utilizeaza resursele ergonomic, realizeaza o cartografiere mai rapida si recunoasterea inteligenta a obstacolelor, toate acestea avand un  impact pozitiv asupra performantei dispozitivului:

-aria de scanare de 8 m

-frecventa scanarii spatiului se face la 360 °, de 6 ori / secunda

-frecventa de explorare de 2016 ori / sec

-marja de eroare a masurarii de ≤2%

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro este dotat cu procesor cu patru nuclee Cortex-A7 si un procesor de imagine dual-core Mali400, care ii ofera o putere analiza a spatiului si de calcul enorma. Algoritmul SLAM 161 colecteaza si proceseaza informatii de la senzori, mapand camera in timp real. Prin urmare, ori de cate ori face curatenie, Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro o va face eficient si inteligent.

Asistenta pentru curatare programata a Aspiratorului robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro are in meniu curatare fixa, curatare zona si reincarcare automata.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro depaseste obstacole de pana la 2 cm inaltime.SKV4109GL

Fisa cu date

Dimensiuni
350 X 350 X 94.5 Mm
Capacitate baterie
3200 MAh
Tip baterie
Li-Ion
Functii
Busola Digitala, Giroscop, Detector De Miscare
Putere
33 W
Protocol Wi-Fi
Wi-Fi IEEE 802.11 B / G / N 2.4GHz
Pachetul contine
Aspirator, Statie De Incarcare USB Dedicata, Rezervor, Perie De Curatat, Perie Cu Role, Perie Laterala, Material Ud, Panza Semi-Umeda, Suport Pentru Mop, Cablu De Alimentare, Manual De Utilizare
Greutate
3.6 Kg
Caracteristici
Functioneaza cu Google Assistant si Amazon Alexa
Autonomie
Pana in 110 minute
Control prin aplicatie
Da, Mi Home/Xiaomi Home
Suprafata de curatare
180 m2
Presiune aspirare
2100Pa
Capacitate recipient apa
0.22 l
Capacitate colectare praf
0.55 l

in aceeasi categorie

10 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.