Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + este versiunea imbunatatita a Aspiratorului robot cu mop Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro.

 

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + este versiunea imbunatatita cu tehnologie 3D a Aspiratorului robot cu mop Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro

 

Dispozitivul inteligent iti propune o experienta de curatenie superioara in 3D, completa si eficienta, poate aspira si spala in acelasi timp majoritatea tipurilor de podea din casa. Controleaza aspiratorul de oriunde ai fi prin intermediul aplicatiei mobile Mi Home si bucura-te de curatenie de fiecare data cand pasesti in casa.

 

Aspiratorul 2 Pro + este foarte performant datorita faptului ca este dotat cu motorul japonez NIEDEC de inalta performanta, senzorii profesionisti de inalta precizie pentru navigare asistata si detectarea mediului inconjurator si cu algoritmul vSLAM+TOF. Aceste componente oferta o putere de aspirare mare de 3000 Pa care impreuna cu peria rotativa pot indeparta praful si murdaria ascunse in crapaturile din podea si de pe langa pereti. In plus, bateria de capacitate mare de 5200 mAh ii permite aspiratorului sa functioneze pana la 180 de minute in modul de functionare Standard.

 

Bucura-te de podele stralucitoare si covor curat datorita functiei mop a aspiratorului 2 Pro+. Rezervorul de apa este controlat automat si nu vei mai avea de sters picaturi sau pete de apa. De asemenea, in modul Automat, aspiratorul recunoaste atunci cand intra pe covor, opreste functia mop si creste puterea de aspirare.

 

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + are urmatoarele caracteristici:

 

 • Ocoleste obstacolele cu precizie 3D, fara a se lovi de obiecte;
 • Navigare vizuala 3D si planificare inteligenta a traseului;
 • Presiune de aspirare mare de 3000 Pa;
 • Putere 40W;
 • Autonomie pana in 180 min;
 • 3 functii: aspirare, mop, stergere
 • 4 moduri de functionare;
 • Senzori de cadere;
 • Algoritm VSLAM;
 • Urcara praguri si obstacole de pana in 2 cm;
 • Control al nivelului apei;
 • Capacitate Colectare Praf 550ml;
 • Suprafata de curatare recomandata pana in 250m2;
 • Procesor Quad-Core CortexTM-A53.

Tehnologie 3D S-crossTM ultra-performanta

Aspiratorul 2 Pro + este dotat cu o tehnologie 3D S-crossTM ultra-performanta care ajuta la evitarea cu precizie a obstacolelor. Tehnologia 3D ToF este utilizata in mod normal in vehiculele care au optiunea de condus automat (self-driving), identificand in mod eficient obstacolele, masurand distantele fata de acestea si evitandu-le, datorita calculelor precise si a senzorilor inteligenti. Bucura-te de o experienta complet noua de curatare inteligenta.

Evita singur obstacolele, nu mai trebuie sa faci curat inainte

 

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + detecteaza in mod eficient obstacolele de dimensiuni mici cum ar fi cabluri sau papucii lasati in mijlocul camerei, datorita senzorilor la nivel de fotoni, care sunt de 10 ori mai precisi decat detectarea obiectelor din jur prin infrarosu. Dispozitivul invata din mers, detecteaza obiectul si incetineste inteligent pentru a nu se lovi de obstacol.

 

Masurare inteligenta si analizarea spatiului pentru a evita blocarea

 

Camera ToF din fata si senzorul de inalta precizie lucreaza impreuna pentru a masura si a calcula daca spatiul urmator este suficient de larg pentru ca aspiratorul robot sa poarta intra pe sub el. In cazul in care mobila sau obiectul de pe podea este prea jos, aparatul isi va schimba directia inainte de a ramane blocat sub obiect.

Mapare precisa datorita navigatii visuale 3D VSLAM

 

Aspiratorul 2 Pro + este echipat cu senzorul ToF si tehnologia VSLAM pentru o simulare mai buna a algoritmului unei retele neurale din Inteligenta Artificiala. Acestea imbunatatesc inteligenta si acuratetea masurarii in timp real, planificarea traseelor si gestionarea hartilor.

 

 • Suprafata scanata a crescut de 4 ori
 • Acuratetea cartografierii a crescut de 5 ori

Gestionarea inteligenta a hartilor

 

Pentru a imbunatati eficienta curatarii, robotul invata si mapeaza automat si partitioneaza intreaga zona in diferite sectiuni si accepta diferite editari manuale bazate pe desen numai dupa primele cateva sarcini de curatare

 

Aspiratorul 2 Pro + suporta urmatoarele functii:

 • partajare automata a suprafetei scanate;
 • selectarea unei singure camere pentru curatenie;
 • zone principale de curatenie.

Pereti virtuali

 

Defineste zona specifica unde aspiratorul robot nu poate intra, de exemplu covorul din sufragerie pentru ca robotul sa nu intre cu mopul ud pe el.

 

Salvarea hartilor

 

Salveaza planul camerelor rapid si simplifica cartografierea si planificarea rutei de curatenie.

Procesor quad-core CortexTM-A53 de o performanta ridicata

 

Procesor quad-core CortexTM-A53 si algoritmul VSLAM imbunatatesc si mai mult puterea aspiratorului de calcul pentru ca aparatul sa localizeze ppropria pozitie in timp real in timp ce isi planifica ruta de curatenie.

Matrice noua de aspirare si stergere

 

Aspiratorul robot 2 Pro+ este echipat cu o matrice noua de aspirare si de mop pentru ca tu sa te bucuri de o curatenie si mai precisa si eficienta.

Putere mare de aspirare de 3,000 Pa, motor puternic Japonez NIEDEC

 

Baza fiecarui aspirator de calitate este un motor puternic. Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + este echipat cu un motor impresionant al marcii japoneze NIEDEC, care se traduce printr-o presiune de aspirare de pana la 3.000 Pa.

 

Motorul puternic este esential in casele smart care au covoare cu par mai lung. Aspiratorul este de asemenea foarte eficient si cand aspira pe langa pereti sau din spatiile si crapaturile podelei si impreuna cu peria mica rotunda aspira excelent murdaria si praful si ajuta astfel la acoperirea unei suprafete maxime de spatiu curatat.

Perie principala extrem de eficienta si filtrare HEPA

 

Portul de aspirare de dimensiuni mari lucreaza foarte aproape de podea cu ajutorul periei principale din fibra super densa de 0,1 mm. Impreuna cu ajutorul filtrului dublu, curatenia este mai eficienta.

Baterie de capacitate mare de 5200 mAh

 

Bateria de capacitate mare de 5200 mAh ii permite aspiratorului sa functioneze pana la 180 de minute in modul de functionare Standard si sa curete o suprafata de pana la 240m2 cu o singura incarcare.

 

Optiunea de incarcare automata si continuarea curateniei este extrem de utila, si face din aspiratorul 2 Pro+ un dispozitiv cu adevarat smart, pe care il poti controla minimal, dar care iti va lasa casa curata.

Mop cu control automat al apei

 

Rezervorul de apa de 250 ml este unul inteligent, controleaza automat cantitatea de apa pe care o consuma in timpul folosirii mopului. Podeaua este astfel protejata si spalata uniform, si nu vei mai fi nevoit sa stergi picaturi sau balti de apa.

 

Un rezervor de apa plin poate sterge o podea cu o suprafata de pana la 160m2.

3 niveluri de reglare a apei din rezervor

 

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + are 3 niveluri de reglare a apei, o caracteristica extrem de utila care ii va permite sa spele diferite tipuri de podele si de pete, pentru ca tu sa te bucuri de podele stralucitoare.

Senzori profesionali de o calitate inalta

 

Dispozitivul inteligent este echipat cu mai multi senzori de pozitionare si detectare, inclusiv un giroscop dublu, un senzor optic de debit si un senzor anti-cadere. Acestia transmit robotului de curatare informatii mai precise si mai complete si il ajuta sa traseze o ruta de curatenie fara prea multe obstacole.

 

Giroscopul dublu detecteaza colturile si asista aspiratorul in alegerea directiei de lucru in timp real.

 

Senzorul optic de debit ajuta la planificarea rutei intr-un mediu cu luminozitate scazuta.

 

Senzor anti-cadere notifica aspiratorul atunci cand se aproprie de o panta pentru schimbarea directiei.

Trece praguri de pana la 2 cm inaltime

 

Aspiratorul 2 Pro + face fata cu brio pragurilor cu o inaltime de pana la 2 cm.

 

In plus, dispozitivul inteligent are o inaltime de numai 8.2 cm, ceea ce ii permite sa intre sub mobila pentru a curata si sub canapea, pat si alt mobilier jos din casa ta.

Control prin aplicatie mobila

 

Conecteaza aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + la aplicatia mobila Mi Home pentru a putea controla aparatul de oriunde ai fi, atat timp cat ai conexiune la internet.

 

Foloseste aplicatia mobila pentru a:

 

 • planifica ruta aspiratorului;
 • programeaza cand si cat de des sa aspire;
 • programeaza o sesiune de curatenie unica;
 • controleaza puterea de aspirare;
 • vizualizeaza traseul de aspirare;
 • defineste zonele de curatenie;
 • defineste peretii virtuali.

BHR4707GL

Fisa cu date

Compatibilitate
Amazon Alexa, Google Assistant
Material
ABS plastic
Capacitate baterie
5200 mAh Li-Ion
Functii
Aspirare, Mop, Stergere
Putere
40 W
Pachetul contine
Aspirator 35.3 x 35 x 8.15 cm, Statie de incarcare 13 × 12.6 × 9.3 cm
Aspirator robot cu mop Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+, Statie de incarcare, Cablu de alimentare, Rezervor de apa, Laveta mop, Suport laveta mop, Instrument de curatare, Perie laterala, Manual de utilizare
Procesor
quad-core CortexTM-A53
Senzori
giroscop dublu, senzor optic de debit, de cadere
Greutate
3.7 kg
Caracteristici
algoritmul vSLAM+TOF, Urcare prag pana in 2 cm, control al nivelului apei
Culori
Negru
Autonomie
Pana in 180 min
Voltaj
Aspirator 14.4 V, Statie de incarcare 19.8V, 1A
Viteza maxima
4 niveluri de viteza
Frecventa
2400-2483.5 MHz
Nivel Zgomot
72 dB
Control prin aplicatie
Da, Mi Home
Wireless
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Suprafata de curatare
Recomandata pana in 250m2
Filtru HEPA
Da
Presiune aspirare
3000 Pa
Capacitate recipient apa
250ml
Capacitate colectare praf
550ml

in aceeasi categorie

9 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.