• La reducere!
  • -30,00 lei
  • Stoc epuizat
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 1
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 2
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 3
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 4
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 5
    Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta - 6

Husa compatibila iPhone 14 Pro Ringke Fusion, transparenta

69,00 lei
39,00 lei Economisesti 30,00 lei
Cu TVA
  • husa antisoc
  • previne aparitia urmelor
  • dimensiuni compacte
Cantitate
Adauga la Favorite
Stoc epuizat

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

,,Protectia pe care te poti baza!”

    De cate ori nu ai auzit aceasta fraza si ai fost dezamagit in final? Este timpul sa intrerupem ciclul nefericit. Husa iPhone 14 Pro originala Ringke iti pastreaza telefonul in siguranta.

Nu vrei o husa voluminoasa?

    Avem produsul potrivit pentru tine! Carcasa impotriva socurilor are un design minimalist, ce nu modifica notabil dimensiunile si greutatea smartphone-ului. Achizitioneaza acum husa slim!

Fii eficient!

    Nu pierde timpul cu montarea husei de protectie. Carcasa rezistenta la impact este confectionata din PC si TPU flexibil, astfel ca este usor de fixat pe telefon. Adaug-o acum in cos!

Pastreaza telefonul ca nou!

    Carcasa de protectie te ajuta sa iti protejezi smartphone-ul de praf, zgarieturi si socuri. Husa iPhone 14 Pro respecta standardul de protectie militar MIL-STD 810G-516.6, astfel ca este extrem de rezistenta la impact.

Vrei sa alimentezi wireless?

    Acum nu mai este nevoie sa detasezi husa de fiecare data cand vrei sa incarci telefonul. Datorita dimensiunilor compacte, carcasa faciliteaza acest tip de alimentare. Nu rata oportunitatea!

Transparenta in timp

    ,,Ce repede s-a ingalbenit!” Ce spui daca am rezolva aceasta problema? Husa iPhone 14 Pro Ringke originala isi pastreaza aspectul pentru multa vreme. Comand-o acum! Nu vei regreta!

Livrata in cele mai bune conditii!

    Pentru ca produsele sa nu fie deteriorate, pe langa ambalajul de transport, pe partea superioara si inferioara a carcasei se gasesc folii de protectie. Nu-i asa ca ne gandim la toate detaliile?

Nu te incomodeaza!

    Chiar daca husa antisoc iPhone 14 Pro acopera integral butoanele laterale, aceasta nu afecteaza utilizarea lor. Alege acum carcasa de protectie potrivita pentru tine!

Fara amprente!

    Pana si detectivii vor avea probleme cu aceasta husa antisoc! Materialul din care este confectionata carcasa de protectie previne aparitia urmelor si a murdariei.

Facuta pentru telefonul tau!

    De ce sa te multumesti cu mai putin atunci cand vorbim de achizitiile tale? Husa de protectie pentru iPhone 14 Pro transparenta prezinta decupaje precise, astfel ca nu te va incomoda in ultilizarea porturilor.

KF2310457

Fisa cu date

Compatibilitate
iPhone 14 Pro
Culoare
transparent
Material
PC si TPU

S-ar putea sa iti placa si

16 alte produse in aceeasi categorie: