Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic sunt gadget-ul audio perfect care iti complementeaza smartphone-ul, player-ul portabil de muzica si alte dispozitive electronice cu optiunea wireless.

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic iti promit un sunet clar si o portabilitate comoda, fara sa fie deranjante nici macar dupa o purtare indelungata.

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic au un design functional si nu iti vor cadea din urechi nici macar atunci cand iesi cu ele la alergat, ai o sesiune de kick-boxing sau cand dansezi cu muzica data la maxim in casti. Se potrivesc perfect in urechea ta.

Te poti baza pe ele mai ales in momentele cand sunetul este foarte important, cum ar fi atunci cand ai un interviu prin telefon, urmaresti filme in autobuz sau pe avion sau asculti muzica ta preferata in drum spre munca. Apelurile clare se datoreaza microfonului dual ENC si codecului AAC si poti alege intre modul mono sau stereo pentru redarea sunetului.

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic au o autonomie de pana la 20 de ore, poti asculta muzica in continuu timp de 5 ore, sunt concepute pentru a fi smart si intuitive si sunt compatibile cu Google Assistant, Bixby si Siri.

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic au urmatoarele caracteristici:

  •     autonomie pana la 20 de ore
  •     apeluri clare cu ajutorul microfonului dual ENC de 14.2mm
  •     sunet excelenta datorita codecului AAC
  •     autoimperechere si autoconectare
  •     detectare cand casca este in ureche
  •     compatibil cu Google Assistant, Bixby si Siri

Foloseste castile de dimineata pana seara

Datorita controlului asupra consumului de energie exercitat de noul chip, castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic pot fi utilizate 5 ore cu o singura incarcare si 20 de ore impreuna cu cutia de incarcare. Rezistenta bateriei iti permite sa asculti muzica cat e ziua de lunga.

Informatii autonomie baterie (cifrele pot diferi in functie de conditiile de utilizare):

  •     Atunci cand castile sunt incarcate 100% si volumul este la 50%, pot fi utilizate fara intrerupere pana la 5 ore.
  •     Atunci cand castile si cutia de incarcare sunt 100% incarcate, muzica poate fi ascultata in continuu timp de maximum 20 ore.

Zgomot de fond redus

Zgomotul din timpul apelurilor telefonice este redus datorita microfoanelor duale. Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic sunt echipate cu doua microfoane ultra sensibile, care utilizeaza tehnologia de formare a fasciculului (beamforming) pentru a elimina zgomotul de fond in timpul apelurilor telefonice. Aceasta tehnologie ii permite persoanei de la celalalt capat al telefonului sa te auda clar, chiar si cand te afli in medii zgomotoase.

Conexiune smart

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic utilizeaza interfata MIUI Global. In momentul in care cutia de incarcare este deschisa, interfata pentru mobil* se deschide automat (fereastra aplicatiei)**. Castile pot fi utilizate cu usurinta dupa conectare si pe ecranul telefonului poti vedea nivelul bateriei, atat a lor cat si a cutiei de incarcare.

*Prima conectare trebuie realizata manual din setarile Bluetooth ale telefonului mobil. Functia Bluetooth ar trebui sa ramana activa pentru stabilirea automata a conexiunii.

**Urmatoarele modele de telefon sunt compatibile cu deschiderea automata a ferestrei, dupa actualizarea aplicatiei MIUI Global. Mai multe modele vor deveni compatibile in viitorul apropiat:

 

Mi 10, Mi 10 Lite, Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Lite, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 9, Mi 9 Lit, Mi 9 SE, Mi 9, Mi 9T Pro, Mi Max 3, Mi MIX 2S, Mi MIX 3, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, POCO F1, POCO F2 Pro, Redmi 8, Redmi 8, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9S.

Inteligenta, libertate si wireless real

Castile audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic au un design cu adevarat wireless, fara nicio restrictie.

Poti tine numai o singura casca in ureche, indiferent ca este cea stanga sau cea dreapta, si poti schimba intre modurile mono sau stereo. Cel din urma ofera un sunet wireless dimensional in vreme ce primul asigura o senzatie de libertate.

Printr-o singura atngere poti atinge rezultatul dorit cu o singura casca: poti porni sau opri muzica, raspunde la apel sau activa asistentul vocal.

Difuzorul generos si dinamic este garantia unui sunet bogat si natural

Difuzorul dinamic cu o diafragma mare de 14.2mm este incorporat special pentru a-ti oferi un sunet excelent, cat mai apropriat de cel natural. In acelasi timp, codecul AAC este folosit pentru a imbunatati calitatea audio, mai ales claritatea.

Muzica se opreste cand una din casti este scoasa din ureche

Tehnologia ultrasensibila cu care sunt dotate castile detecteaza daca acestea sunt sau nu in ureche. Poti sa pui pauza la muzica doar prin scoaterea uneia dintre casti, si sa repornesti melodia imediat ce ai reintrodus casca in ureche. Bucura-te, asadar, de muzica preferata fara teama de a pierde refrenul tau preferat daca scoti casa din ureche.

*Tehnologia nu este disponibila pentru vizionarea de filme.

Transmisie simultana pentru ambele urechi*, asigura o experienta audiovizuala si de gaming imbunatatite

Softul si componentele hardware sunt optimizate perfect cu noua arhitectura. Castile sunt interconectate iar semnalul sonor este transmis in mod sincronizat in ambele receptoare. Tehnologia de sincronizare nu este afectata de chip-urile mobile, fiind compatibila atat cu sistemul Android cat si cu cel iOS. Stabilitatea anti-interferenta a fost imbunatatita asa ca delay-ul audio a fost redus.

Design confortabil, se potrivesc perfect in urechi

Designul special al castilor audio Mi True Wireless Earphones 2 Basic asigura confort si stabilitate in ureche. Fiecare casca cantareste doar 4.7 g. Corpul compact care cantereste putin le face usor de tinut in urechi si reduce la maximum oboseala cauzata de purtarea lor pentru o perioada indelungata.

BHR4089GL

Fisa cu date

Dimensiuni
diametru casca 1.42 cm
Bluetooth
v 5.0
Compatibilitate
Android, iOS/ Google Assitent, Bixby, Siri
Functii
redare muzica, apel vocal stereo, control dublu tactil, senzori optici, asociere/oprire automata, asistenta vocala
Pachetul contine
Casti audio Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic, Cablu de incarcare USB tip C, cutie de incarcare, Manual de utilizare
Input
5.0V/ 1.0A
Porturi
USB-C
Greutate
casca 4.7g, cu cutia de incarcare 48g
Culori
Alb
Autonomie
(O singura incarcare): 5 ore; (cu cutia de incarcare): 20 ore
Timp incarcare completa
1.5 ore
Sunet
Stereo, AAC (Advanced Audio Coding) SBC
Impedanta
32 Ω
Distanta comunicare
10m
Frecventa
20-20000Hz
Microfon
2 microfoane integrate (functia de nulare a zgomotului de fundal)

in aceeasi categorie

4 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.