Poti ridica produsul din magazinul GexOnline, dupa confirmarea telefonica a rezervarii produsului. Sau poti alege sa beneficiezi de livrarea produsului comandat in aceeasi zi iar noi ne punem imediat pe treaba! Pentru ca livram in aceeasi zi comenzile efectuate pana in 12.00 PM, in Bucuresti si zonele limitrofe, Costul livrarii in aceeasi zi este de 35 de lei, acesta regasindu-se in factura de achizitie a produselor.

Comenzile efectuate pana in orele 15:00 pe www.gexonline.ro vor fi preluate de catre curier in ziua in care au fost efectuate sau, dupa caz, in momentul confirmarii primirii banilor in cont.

Poti opta pentru ridicarea produsului din easybox, sau il putem livra la adresa indicata de tine in comanda, prin intermediul curierilor nostri iscusiti.

GexOnline.ro nu considera o obligatie contractuala timpul necesar livrarii, asadar nici o parte nu poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • Pentru comenzile livrate in lockerele easybox taxa de livrare este de 17 lei.
  • Comenzile livrate standard prin intermediul curierilor au taxa de livrare 22 lei.
  • GexOnline sustine costul livrarii pentru comenzile mai mari de 500 de lei, daca nu depasesc 10 kg.
  • Pentru produsele cu greutate mai mare de 10 kg, costul de livrare este de 45 lei
  • Pentru produsele cu dimensiuni mari (peste 50 cm oricare din laturi) si greutate mai mare de 25 kg a coletului, costul de livrare este de 75 lei.