Cu Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi, smart home si smart office sunt acum la un click distanta de tine.

Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi este gadgetul inteligent prin care iti controlezi si programezi dispozitivele electrice, de oriunde, doar cu un un simplu click.

Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi te ajuta sa reduci considerabil consumul de energie electrica, in orice moment.

Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi poate fi programat din aplicatia Mi Home; nu ai nevoie de hub., ci doar de un smartphone, care sa aiba minimum Android 4.4, sau iOS 9.0.

Functioneaza si prin comanda vocala prin Amazon Alexa si Google Assistant.

In plus, Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi are un senzor incorporat care intrerupe automat alimentarea curentului electric atunci cand temperatura este prea mare.

Nu trebuie sa  mai ai nici grija de accidente nedorite in casa, Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi este dotat cu un obturator de siguranta, care protejeaza copiii si animalele de companie.

Sarcina maximă 16A, tensiunea de intrare poate fi AC 220V-240V.

Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji daca ai uitat sa opresti, sau sa scoti din priza vreun aparat electric atunci cand ai plecat de acasa.

GMR4015GL

Fisa cu date

Dimensiuni
90 X 52 X 73 Mm
Compatibilitate
Incepand Cu Android 4.4, IOS 9.0
Greutate
115 G
Caracteristici
220 - 240 V , 16 A, 3680 W (Max.), 50 Hz, Garantie: 24 Luni
Conectivitate
Wireless WiFi IEEE 802.11 B / G / N 2.4GHz
Temperatura Operare
0-35 Grade C

in aceeasi categorie

10 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.