• La reducere!
  • -20,00 lei

Conexiunile Wi-Fi si Bluetooth combinate cu controlul vocal asigura o utilizare usoara a acestui dispozitiv.

Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 ofera un intreg caleidoscop de culori. Poti ajusta lumina in functie de dispozitia ta sau de ce iti doresti sa faci. Ai de ales intre optiunile: gaming, citit si alte activitati. Schimbi usor intensitatea luminii, pentru a te relaxa sau a dormi.

Luminozitatea Lampii Xiaomi Bedside Lamp 2 poate ajunge la maximum 400 lumeni. Limita minima este de 2 lumeni, perfecta pentru un somn odihnitor.

 

 Lampa Xiaomi Bedside Lamp generatia a 2-a asigura o lumina placuta, pentru o atmosfera relaxanta in casa. Pe langa cele 16 milioane de culori pe care le poti obtine, Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 poate juca un rol si in scenariul smart home atasat aplicatiei MI Home App dar poate fi si un obiect de design care sa confere o imagine placuta casei tale.

 Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2, poate fi integrata in ecosistemul Mi Home App.

Durata de viata la o utilizare zilnica de 7 ore este de 17 ani iar datorita noului design, lumina este emisa din intreaga suprafata a corpului lampii si este mult mai uniforma. Fluxul luminos minim este mai mic de 2 lumeni, ceea ce o face ideala pentru copii sau pentru cei ce doresc o sursa de lumina subtila pe durata noptii.

 Fluxul luminos maxim este de 400 de lumeni, cu 100 mai mult decat la prima generatie, iar intervalul de temperatura a culorii este de 1700K-6500K. Pe langa accesul de la distanta, poti controla Mi Bedside Lamp 2 doar cu simple atingeri in zona de control a lampii prin touch sau cu o simpla glisare.

 Cu Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 vei observa ca lumina si culorile emise sunt cat mai aproape de cele naturale acest lucru fiind foarte important pentru mentinerea ambientului camerei respective.

Ai multiple modalitati de control smart! O poti conecta prin aplicatia Yeelignt sau o poti folosi intr-un ecosistem cu Mi Home App. Daca esti utilizator iPhone/iOS trebuie sa stii ca o poti integra in Apple Homekit si o poti controla inclusiv prin comenzi vocale cu ajutorul Siri.

 

MUE4093GL

Fisier cu date

Dimensiuni
140×140×200mm
Color Temperature Range
1700–6500 K
Compatibilitate
Incepand Cu Android 4.4, IOS 9.0
Durata Viata LED
25.000 Ore De Functionare Si Mai Mult De 12500cycles On/Off
Greutate
0.78 Kg
Input
Input Lampa 12 V 0.8 A; Adaptor 220 -240 V ~ 50/60 Hz, 0.45 A
Luminozitate
Pana La 400 Lm
Pachetul contine
Mi Bedside Lamp 2, Adaptator, Manual De Utilizare
Putere
9 W (Lampa + LED Driver)
Retea si conectivitate
Wi-Fi IEEE 802.11b/G/N 2.4 GHz
Temperatura Operare
Intre -10℃ Si 35℃

In aceeasi categorie

10 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat pentru comparatie