Rucsac Lenovo B210 pentru laptop de 15,6 inchi (negru)

99,00 lei
Cu TVA
Livrare in 24 - 48 h
  • Dimensiuni: 34 x 15 x 45.5 cm
  • 12 luni garantie
  • Compatinbil laptop de pana la 15.6"
  • Culoare negru
Cantitate
Adauga la Favorite
In Stoc Magazin

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Rucsacul casual pentru laptop Lenovo de 15,6" B210 utilizeaza o țesătură hidrofuga si un design curat si simplificat pentru a crea o carcasa care se potriveste perfect vieții moderne. Ofera un compartiment integrat pentru laptop, care se potriveste confortabil cu majoritatea laptopurilor de pana la 15,6", o gama de dispozitive interne. buzunare pentru acele accesorii obligatorii si un compartiment principal spatios pentru carti si alte obiecte.

• Tesatura de inalta calitate, durabila si rezistenta la apa - Rucsacul casual Lenovo de 15,6 inchi B210 are poliester din “fire de zapada” care este rezistent la apa, care este usor și ofera protectie de lunga durata laptopului si obiectelor personale.

• Compartiment mare pentru laptop – se potriveste laptopurilor de pana la 15,6" - Geanta este special conceputa pentru a va proteja laptopul. Ofera un compartiment captusit pentru laptop care este potrivit pentru a pastra majoritatea notebook-urilor (până la 15,6") in siguranța si bine protejate.

• Depozitare amplasata convenabil - Pe langa compartimentul pentru laptop, exista buzunare separate pentru dispozitive mobile, carti de vizita si alte instrumente zilnice in compartimente cu acces rapid. Compartimentul principal ofera spatiu suplimentar pentru reviste, blocnotes si alte accesorii pentru laptop.

4X40T84059

Fisa cu date

Dimensiuni
34 x 15 x 45.5 cm
Caracteristici
Buzunar frontal cu acces rapid, interior captusit
Compatibilitate
laptop de pana la 15.6"
Culoare
Negru
Garantie
12 luni
Greutate
453 g

16 alte produse in aceeasi categorie: