• Stoc epuizat
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 1
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 2
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 3
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 4
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 5
    Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km - 6

Trotineta electrica VSETT 9+, Acumulator LG19.2AH 48V,Motor 2*650W, Viteza maxima 50km/h, Autonomie 90Km

7.999,00 lei
Cu TVA

  • Doua motoare fara perii de cate 650W
  • Autonomie: pana in 90 km
  • Viteza maxima 50km/h
  • Suspensii ultraeficiente
  • Baterie puternica de 48V 19.2A
  • Realizata din aliaj de aluminiu folosit si in industria aviatica
Cantitate
Adauga la Favorite
Stoc epuizat

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Design-ul conteaza

 

Ideea din spatele trotinetei electrice VSETT 9+ este simpla: realizarea unui vehicul cu un design perfect puternic, practic, sigur, inteligent si, in acelasi timp, usor. Ne este de mirare ca te simti excelent de fiecare data cand il conduci spre birou, la o intalnire sau, cand te plimbi prin parc.

 

In plus, vei putea ajunge oricand la timp intrucat traficul, oricat de aglomerat ar fi, nu mai este o problema pentru tine. Cu atat mai mult cu cat te poti deplasa cu o viteza maxima de 50km/h (in functie de conditiile de mediu si de greutatea utilizatorului), pe o distanta de pana la 90km.

 

Trotineta electrica VSETT 9+  cantareste numai 26kg fiind realizata din acelasi tip de aliaj de aluminiu folosit si in industria aviatica, ceea ce asigura vehiculului o durata mare de viata.

 

Tocmai de aceea, trotineta electrica VSETT 9+  este un vehicul electric rezistent care ofera si o experieta uimitoare de condus.

 

VSETT 9+ este alimentata de o baterie cu adevarat impresionanta 48V 21AH, care ii asigura o autonomie de pana la 100km (cand este utilizat un singur motor). De asemenea, trotineta electrica este echipata cu chei NFC si, pentru un plus de siguranta, cu un claxon electric.

 

Trotineta electrica VSETT 9+ – Caracteristici:

  • Viteza maxima 50km/h; - 3 trepte de viteza;
  • Autonomie: pana in 90 km in Mod Eco, utilizare un singur motor*;
  • Motor 2*650W;
  • Roti: 8.5 Inch;
  • Urcare rampa cu inclinare maxima de 25°;
  • Greutate maxima suportata: 120 kg;
  • Clasa protectie  IP54.

 

* Autonomia maxima depinde de viteza de deplasare, greutatea conducatorului, temperatura atmosferica si teren.

Vsett 9+ (Doua motoare)

Trotineta electrica VSETT 9+ este echipata cu doua motoare fara perii de cate 650W, alimentate de o baterie puternica de 48V si 19.2AH. Trotineta electrica VSETT 9+ poate ajunge rapid la viteza maxima de 50 km/h, iar autonomia poate fi de aproximativ 90km.

 

O calatorie placuta este, bineinteles,  o calatorie lunga.Suspensii ultraeficiente

Secretul trotinetelor electrice VSETT este ascuns in sistemul avansat de absorbtie a socurilor. Trotinetele VSETT pur si simplu plutesc pe orice drum. Cele doua suspensii independente permite o calatorie lina, confortabila. Nu vei mai simti niciodata ca iti clantane dintii in gura din cauza drumului plin de gropi, asa cum sunt multe in orasele din Romania.

 

Acum toate drumurile sunt ale tale.

Sistem de franare de neegalat

Siguranta ta este foarte importanta si de aceea sistemul de franare al trotinetei electrice VSETT 9+ este extrem de bun. Vehiculul este echipat cu discuri de frane asistate de un sistem ABS electric.Lumini de semnalizare

Deplasarea pe timp de noapte fara lumini de semnalizare este extrem de periculoase. Trotinetele electrice VSETT sunt dotate cu lumini LED frontale, in plus fata de stop si lumini de avertizare pe spate cu scopul de a face vehiculele mai vizibile si mai sigure in timpul calatoriilor.

Totodata, VSETT 9+Plus este echipat cu lumini de semnalizare atat pe fata cat si pe spate. Pentru activarea acestora utilizatorul trebuie sa atinga butoanele dedicate aflate pe coarnele vehiculului. Este unul dintre cele mai intuitive sisteme de semnalizare cu care sunt echipate trotinetele electrice in prezent.

 

Chei NFC

Nimeni nu ar trebui sa poata folosi trotineta ta electrica VSETT fara aprobarea ta. Toate modelele VSETT sunt echipate cu un sistem antifurt NFC.Vehicul inteligent, pliabil complet

Trotineta electrica VSETT 9+ este un vehicul electric excelent pentru oras. Coarnele si ghidonul se pot plia in totalitate, ceea ce inseamna ca poate fi transportat cu usurinta, chiar si atunci cand mergi intr-o banca.

Chiar daca se pliaza cu atat de multa usurinta, VSETT 9+ este unul dintre cele mai robuste vehicule din gama sa.

 

Doua porturi de incarcare

Trotineta electrica VSETT 9+ este dotata cu 2 porturi de alimentare multumita carora timpul de incarcare devine chiar mai scurt. Un alt lucru care merita atentia ta este bateria mare (48V 19.2AH) care asigura o autonomie de pana la 100km in modul ECO.Pozitionare baterie

Trebuie mentionat si faptul ca bateria este ascunsa in interiorul platformei. Datorita acestei solutii stabilitatea trotinetei electrice este imbunatatita si, astfel, creste si siguranta utilizarii vehiculului.

Totul se afla la indemana

Pe display-ul excelent se pot citi cu usurinta toate informatiile ceea ce iti ofera control deplin asupra celor mai importanti parametri ai vehiculului. Poti vedea viteza curenta, statusul bateriei sau odometrul. In plus, poti seta viteza maxima, accelerarea, cruise control, treapta de viteza si multe alte caracteristici valoroase.

Te rugam sa citesti instructiunile inainte de utilizarea trotinetei. Daca ai nevoie de informatii suplimentare poti contacta serviciul clienti.

Echipeaza-te cu casca, manusi, cotiere, genunchiere si alte echipamente de protectie cand conduci trotineta electrica.

 

 

VSETT9+19.2

Fisa cu date

Dimensiuni
124*63*125cm; Pliat: 124*25X50cm
Capacitate baterie
48V 19.2AH
Diametru roata
8.5 Inch
Display
LCD, Multifunctional
Greutate
26kg
Greutate maxima
120KG
Material
Aliaj De Aluminiu
Pachetul contine
Trotineta Electrica Vsett 9+, Incarcator, Manual De Utilizare, Certificat De Garantie Si Conformitate
Putere motor
2*650W
Timp incarcare completa
5H (2*2AH Incarcator); 10.5H (1*2AH Incarcator)
Unghi Urcare
25°
Clasa de protectie
IP54
Viteza Maxima
Aprox. 50km/H
Distanta Maxima Parcursa
Aprox 90km (Este Utilizat Un Singur Motor)- Autonomia Maxima Depinde De Viteza De Deplasare, Greutatea Conducatorului, Temperatura Atmosferica Si Teren

16 alte produse in aceeasi categorie: