Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone iti permite sa pastrezi legatura cu cei dragi aflati la distante sau cu care, dintr-un motiv sau altul, nu te poti intalni fata in fata. Dispozitivul are un microfon incorporat, asfel ca discutiile vor fi clare, fara distorsiuni, iar intre imagine si sunet nu exista nici cel mai mic decalaj.

In plus, camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone dispune de un algoritm video HDR, care iti permite sa fii vizibil chiar daca lumina ambientala este redusa.

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone – Caracteristici:

  • microfon incorporat
  • USB 2.0
  • Plug & Play
  • unghi larg
  • FHD 30 FPS
  • optiune infrumusetare
  • video call

Imagini clare 1080P

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone ofera imagini clare, pline de culoare, iar clipurile video ruleaza cu 30 de cadre/sec. Fara imagini blocate si fara decalaj intre sunet si imagine in timpul video-conferintelor.

Corectie automata lumina

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone utilizeaza un algoritm video HDR, care iti permite sa fii vizibil chiar daca lumina ambientala este redusa.

Unghi de vizualizare de 90°

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone are un unghi de vizualizare de 90°, ofera imagini in format 16:9, poti vorbi usor cu prietenii, si poti distribui  clipurile video inregistrate sau poti face vlog.

Dispozitivul este perfect pentru conferinte, apeluri video, live streaming, gaming...

Sistem de prindere compatibil cu diverse dispozitive

Came

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone este dotata cu un sistem de prindere ajustabil, reglare la 270° astfel ca poate fi asezata cu usurinta pe ecranul laptop-ului sau pe monitorul desktop-ului, si ajustata inainte si inapoi pentru a oferi imaginile dorite. Sistemul de prindere permite camerei sa fie asezata independent pe masa sau birou.

Cum poate fi setata camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone?

1. Foloseste sistemul de prindere pentru a o atasa pe laptop. Introdu cablul USB al camere in portul USB al laptop-ului sau computerului. Conectarea a fost realizata cu succes in momentul in care se aprinde lumina LED rosie.

2. Prinde camera de ecran si ajusteaz-o in functie de nevoile tale.

3. Deschide o conferinta video sau un soft video, selecteaza aceasta camera si modifica-i setarile, ajusteaza calitatea imaginii la 1920*1080. Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone  emite o lumina verde in timpul utilizarii.

Compatibilitate ridicata

Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone poate functiona cu Skype, Zoom, Facetime, Facebook, YouTube, PotPlayer, OBS, Mixer, Hangouts WhatsApp, Yahoo, MSN, Android, IPTV si multe altele. Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone suporta sisteme de operare multiple inclusiv Windows, Mac OS, Smart TV, Android, Chrome OS etc.CMSXJ22A

Fisa cu date

Dimensiuni
7.15 x 12 x 3.5 cm
Putere
USB Direct Power DC 5V
Pachetul contine
Camera interior IMILAB 1080P Webcam with Microphone, manual de utilizare
Rezolutie video
1080P
Sistem operare
Windows, Mac OS, Smart TV, Android, Chrome OS etc
Greutate
138 g
Conectivitate
cablu USB
Utilizare
Indoor
Unghi Camera
90°

in aceeasi categorie

3 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.