• La reducere!
 • -100,00 lei

Purificatorul de aer cu afisaj LED Mi 3C EU curata eficient aerul din camerele de zi, unde petreci cel mai mult timp daca lucrezi de acasa, in dormitoare, unde ai nevoie de un aer cat mai curat pentru un somn satisfacator sau in bucatarie, unde sunt mirosurile cele mai neplacute de la pregatirea mancarii in fiecare zi sau chiar de la cosul de gunoi. 

Rata de purificare a aerului (valoare CADR) este de pana la 320m3/ora, ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu incredere in spatii de pana la 38m2.

Toate informatiile legate de activitatea Purificatorul de aer cu afisaj LED Mi 3C EU se pot vedea in timp real pe ecranul LED de pe fata purificatorului sau direct in aplicatia Mi Home.

Caracteristici:

 • Ecran LED
 • Rata de purificare a aerului 320m3 / ora (particule)
 • Rata de purificare a aerului 60m3 / ora (formaldehida)
 • Poate produce 5330 litri de aer purificat pe minut sau sa purifice, intr-o ora, aerul intr-o zona de 106m2
 • Filtru HEPA
 • 3 moduri de utilizare (Automat, Noapte, Preferat)
 • Nivel de zgomot intre 31 si 61 dB
 • Control prin aplicatia Mi Home

Aerul pe care il respiri este plin de pericole ascunse

Sanatatea ta si a familiei tale este afectata de poluare PM2.5, bacterii, virusuri si polen suspendat in aer, gaze nocive pentru mobilier, cum ar fi formaldehida, si substante ascunse in paturi si canapele, inclusiv in par si praf.

 • Bacterii si virusuri
 • Fumul si mirosurile din bucatarie
 • Fumul de tigara
 • Polen, acarieni
 • Gaze daunatoare eliberate de mobila, inclusiv formaldehida si toluenul
 • Parul animalelor de companie
 • Poluarea exterioara care intra in interiorul casei

Circulatie 360° pentru purificare rapida care ofera aer proaspat intr-o clipa

Rata de purificare a aerului (CADR) de pana la 320m3/ora si sistemul de circulatie tridimensionala 360° fac ca dispozitivul sa poata purifica complet aerul intr-o camera de 106m2.

Indeparteaza particulele daunatoare cu o rata de purificare a aerului de 320m3 / ora

Rata maxima de purificare a aerului a dispozitivului Mi 3C EU atinge 320m3/ ora, eliberand pana la 5m3 de aer purificat la fiecare minut de functionare.

Elimina mirosurile puternice cu o valoare CADR de 60m3/ ora

Pe langa particule de praf, purificatorul de aer Mi 3C EU este capabil sa elimine mirosurile puternice produse de formaldehida si alte gaze nocive. Formaldehida, o substanta chimica foarte inflamabila si volatila, este utilizata pentru a produce si fabrica multe articole de uz casnic, care se gasesc in orice gospodarie. Purificatorul de aer Mi 3C EU este cea mai buna si cea mai simpla solutie de a nu inhala substante periculoase chiar la tine acasa.

Elimina 99.97% din particule poluante datorita filtrului True HEPA

Noul filtru este capabil sa indeparteze 99.97% din particulele de praf, bacterii, alergeni si alte substante daunatoare de o marime minima de 0.3 microni, improspatand constant aerul in locuinta. In acest fel poti sa scapi usor de fumul de tigara, matreata de la animalele de companie, sporii de mucegai, polen, bacterii, virusuri si mirosuri neplacute.

In plus, calitatea materialelor purificatorului de aer Mi 3C EU este una superioara, ceea ce inseamna ca filtrul HEPA poate atinge o durata de viata intre 6 si 12 luni. Nu mai ai batai de cap sa inlocuiesti filtrul frecvent si respiri aer curat pana in ultima zi de folosire a filtrului!

Purificatorul de aer cu afisaj LED Mi 3C EU are in componenta sa filtrul principal, filtrul True HEPA si un nivel de carbon activat de inalta calitate.

Filtrul principal elimina eficient praful, parul, particule fine si alte particule mari.

Filtrul True HEPA filtreaza particulele inhalabile, eliminand 99,97% din particule cu un diametru egal sau mai mare de 0,3 μm si agenti patogeni precum bacterii, virusuri, alergeni.

Carbunele activ de inalta calitate absoarbe formaldehida, compusii organici volatili (COV) si alte gaze daunatoare si absoarbe fumul si mirosurile neplacute.

Eficienta de filtrare de pana la 99,99% pentru particule nano, indepartand eficient particulele fine precum aerosoli, bacterii si virusuri.

 • Rata de filtrare 99.98% pentru partculele de 80-90 nm
 • Rata de filtrare 99.99% pentru particulele de 90-100 nm si 100-110 nm
 • Rata de eliminare a H1N1 de 99.99% in decurs de o ora
 • Rata de sterilizare stafilococ de 99.30% in decurs de o ora.

Seteaza modul preferat de lucru al Purificatorul de aer cu afisaj LED Mi 3C EU

Purificatorul de aer Mi 3C EU iti pune la dispozitie 3 moduri de lucru: Automat, Noapte si pe cel Preferat, pe care il poti seta dupa preferintele tale in aplicatia Mi Home. Nivelul de zgomot in modul de Noapte este de 31dB, asadar poate continua sa purifice aerul si cand dormi, sau cand ai un call important.

Informatie si control prin ecranul LED si prin aplicatie

Ecranul LED de pe fata Purificatorul de aer Mi 3C EU indica cei mai importanti parametrii la un purificator, si anume modul de operare, valorile PM2.5 si starea Wi-Fi. Poti regla lumina dispozitivului sa lumineze puternic, slab sau sa functioneze fara nici o lumina aprinsa.

Indicatorul luminos arata calitatea aerului in timp real.

Senzorii laser de inalta precizie asigura o citire instantanee si precisa a calitatii aerului din locuinta.

Modul Automat permite reglarea automata a vitezei de purificare a dispozitivului pe baza calitatii aerului pentru o purificare mai eficienta si din punctul de vedere al energiei.

Brandul Xiaomi este cunoscut in intreaga lume prin faptul ca pune la dispozitie aplicatia Mi Home, in care poti vedea in timp real toate dispozitivele tale Xiaomi, le poti conecta intre ele si le poti controla direct de pe telefon.

Purificatorul 3C este compatibil cu Google Assistant si Alexa.

Economiseste energie cu un consum maxim de energie de 0,7kWh in 24 de ore. Motor electric fara perii de 29W cu consum redus de energie pentru purificarea aerului non-stop.

Se recomanda inlocuirea filtrului dupa 6 luni, pana in 12 luni. Filtrul se inlocuieste in trei pasi simpli.

Designul minimalist si culoarea alba face ca Purificatorul de aer 3C sa se integreze perfect in orice camera.

Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3C EU face parte din gama de purificatoare de aer comercializate de Xiaomi in Romania si este compatibil cu Filtru antibacterial pentru Purificator aer Xiaomi, Filtru HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer Xiaomi si Filtru HEPA pentru Purificator aer Xiaomi.BHR4518GL

Fisa cu date

Dimensiuni
24 X 24 X 52 Cm
Compatibilitate
Android, IOS
Functii
Mod Automat, Noapte, Preferat
Putere
29 W
Capacitate
Rata De Purificare A Aerului Formaldehida: 60m3/ Ora
Rata De Purificare A Aerului Particule: 320m3/ Ora
Pachetul contine
Purificatorul De Aer Mi 3C EU, Filtru True HEPA, Manual De Utilizare
Display
LED
Greutate
4.6 Kg
Voltaj
100-240V
Frecventa
50/60Hz
Control prin aplicatie
Mi Home, Google Assistant, Alexa
Wireless
WiFi 2.4 GHz
Culoare
Alb
Filtru HEPA
Da

in aceeasi categorie

16 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.