• -20,00 lei

Filtru HEPA pentru purificator aer Xiaomi este dotat cu filtru HEPA ultra-filtrat H11, capabil sa retina pana la 99% din particulele fine PM0.25.

Purificator aer Xiaomi Mi 3H functioneaza cu un filtru Toray PP ultra-dens si un filtru  PET HEPA pentru a filtra polenul si alte particule alergene care se pot respira,  sub PM2,5 µm. Prin urmare,  Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi va putea filtra 99% din particulele PM0.3 si 99% din particulele PM2.5 prezente in aerul din camera.

Datorita formei sale, Filtru HEPA pentru purificator aer Xiaomi efectueaza o filtrare completa de 360 de grade si o curatare eficienta in 4 straturi.

Filtru HEPA pentru purificator aer Xiaomi efectueaza filtrarea si curatarea efectiva pe 4 straturi (prefiltru, filtru mic, filtru HEPA si carbune activ de inalta calitate).Forma cilindrica permite filtrarea 360 grade a  particulelor fine  de praf si alte particule nocive.

Prefiltru

Este fabricat din material extrem de puternic, dar flexibil, care poate rezista la actiunile substantelor ca grasimi, acizi, baze si majoritatea solventilor. Forma cilindrica  rezolva filtrarea primara "pre" a prafului, parului si a altor particule plutitoare mai mari.

HEPA

Eficient si cu particule de dimensiuni mari, totodata filtrul HEPA este adesea folosit in spitale si laboratoare pentru a filtra particule de dimensiuni foarte mici.

Carbune activ de calitate

Carbunele activ neutralizeaza gazele nocive pe care HEPA nu le poate filtra.

Monitorizarea uzurii in timp real

Din cand in cand, in functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Se recomanda schimbarea Filtru HEPA pentru purificator aer Xiaomi la fiecare sase luni sau mai des, in functie de intensitatea utilizarii. Utilizati aplicatia din MI Home pentru a monitoriza starea filtrului.

Filtru HEPA pentru purificator aer Xiaomi este compatibil cu Purificator aer Xiaomi Mi Pro,  Purificator aer Xiaomi Mi 2S, Purificator aer Xiaomi Mi 2H, Purificator de aer Xiaomi Mi 3H, Purificator de aer Mi 3C.

SCG4021GL

Fisa cu date

Dimensiuni
(LxWxH) 30x20x20 Cm
Compatibilitate
Purificator de aer Xiaomi 2S, Purificator de aer Xiaomi 2H, Purificator de aer Xiaomi 3C, Purificator de aer Xiaomi 3H, Purificator de aer Xiaomi Pro
Pachetul contine
1 Filtru HEPA
Greutate
1.84 Kg

in aceeasi categorie

7 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.