• -50,00 lei

Descriere Produs

Filtrul HEPA pentru Purificator aer Xiaomi absoarbe fumul si elimina mirosurile neplacute din incaperi. Filtrul HEPA pentru Purificator aer Xiaomi efectueaza filtrarea si curatarea efectiva pe 4 straturi (prefiltru, filtru mic, filtru HEPA si carbune activ de inalta calitate)


Filtrul HEPA pentru Purificator aer Xiaomi elimina 99.97% din particulele de praf mai mici de 0.3 microni care iti asigura alimentarea cu aer curat in incaperi.
Din cand in cand, in functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Se recomanda schimbarea Filtrul HEPA pentru Purificator aer Xiaomi la fiecare sase luni sau mai des, in functie de intensitatea utilizarii. Utilizati aplicatia din Mi Home pentru a monitoriza starea filtrului.

Filtrul HEPA pentru Purificator aer Xiaomi este compatibil cu Purificator de aer Xiaomi Pro, Purificator de aer Xiaomi 2H si Purificator de aer Xiaomi 3HSCG4021GL

Fisa cu date

Dimensiuni
(LxWxH) 30x20x20 Cm
Compatibilitate
Purificator aer Xiaomi Mi Pro; Purificator aer Xiaomi Mi 3H;Purificator aer Xiaomi Mi 2H; Purificator de aer Xiaomi Mi 3C, Purificator de aer Xiaomi Mi 2S.
Greutate
1.84 Kg

in aceeasi categorie

6 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.