Stim cu totii ce inseamna sa fii plecat de acasa o perioada mai indelungata si sa nu stii ce se petrece acasa. Acum securitatea caminului tau nu a fost niciodata mai usor de realizat.

Ecosistemul AQARA iti face viata mai usoara integrand in el senzori de monitorizare scurgeri de apa, senzori de monitorizare usi si ferestre, senzori monitorizare temperatura, senzori miscare si detectare vibratii, camere de supraveghere video, intrerupatoare inteligente sau motoare de draperie.

 

Poti monitoriza simplu sau poti crea diverse scenarii astfel incat acasa fie mediul cald si primitor pe care ti-l doreşti.

Senzorul multifunctional de tip Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S poate fi gestionat prin aplicatiile mobile Mi Home, Aqara Home si este compatibil cu Home Kit (iOS 10.3 sau versiuni ulterioare). In acelasi timp, este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa si alti asistenti vocali ceea ce inseamna ca il poti controla cu vocea.

AQARA M1S este un hub Zigbee 3.0 care are incorporate lumini RGB realizate din 18 LED-uri puternice si un difuzor de lumina. Poate fi utilizat ca alarma, sonerie intrare ori lumina de noapte pentru ca are optiunea de configurare a stralucirii si culorii. Comparativ cu versiunea anterioara, AQARA Hub M1S este echipat si cu un senzor de lumina care poate fi utilizat pentru automatizarea din aplicatie.

Tehnologia Zigbee 3.0 imbunatateste conectivitatea si stabilitatea conexiunii intre HUB si gadgeturile pe care le controleaza, ceea ce creaza o si mai buna automatizare locala a casei tale inteligente.

Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S suporta o multime de senzori Aqara ceea ce il transforma intr-o solutie de securitate mereu la indemana. Fiecare senzor Aqara este echipat cu o baterie cu o autonomie de cel mult 2 ani si poate fi inclus in sistemul de automatizare.

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Lock

6010986

Fisier cu date

Dimensiuni
8x8x4.15 cm
Conectivitate
Wireless
Control prin aplicatie
Mi Home; Home Kit (iOS 10.3 ori versiuni superioare); Aqara Home ( Android 5.0 ori versiuni superioare, iOS 10.3 ori versiuni superioare)
Culoare
Alb
Distanta comunicare
15 m
Greutate
186.5g
Pachetul contine
Senzor multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub M1S, Manual de utilizare
Protocol Wi-Fi
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Sistem de operare
iOS, Android
Temperatura Operare
-10℃~ 50℃
Wireless
ZigBee 3.0

In aceeasi categorie

13 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat pentru comparatie