• La reducere!
  • -100,00 lei
  • Nou

Ritmul agitat in care traim ne poate aduce un stres suplimentar organismului.

Iar o modalitate usoara pentru a te destresa este sa petreci o parte din timpul liber in bucatarie, gatind retele tale preferate de mancare.

Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi Mi Induction Cooker iti usureaza planurile si te ajuta sa arati familiei ca ai valente de Master Chef.

Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi foloseste o tehnologie de incalzire cu dubla frecventa, care prepara mancarea in mod similar cu masina de gatit a bunicii, pastrand constanta temperatura setata pe toata durata procesului. Astfel, toate ingredientele isi mentin gustul, aspectul si valorile nutritive, chiar si dupa preparare.

Buton conventional in stil aragaz ofera un control simplu, intuitiv si reglare precisa a caldurii. Senzor de temperatura extern pentru control inteligent al caldurii.

Afisaj OLED usor de citit afiseaza modul curent de gatit si nivelul de putere. Include 5 moduri de preparare implicite: Hotpot, Deep Fry, Steam & Boil,Simmer and Stir, Fry.

In plus, poti controla Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi Mi Induction Cooker direct din telefonul tau smart, cu ajutorul aplicatiei Xiaomi Home.

ZHF4020GL

Fisier cu date

Dimensiuni
280 × 265 × 70 mm
Culoare
Alb
Functii
100+ moduri de gatit, 99 setari de incalzire, gatit la temperatura scazuta, control precis al temperaturii, senzor de temperatura extern, incalzire prin inductie, control de la distanta prin intermediul aplicatiei Mi Xome
Greutate
2,683 kg
Input
220-240V ~ 50-60Hz
Putere
2100 W

In aceeasi categorie

16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat pentru comparatie