Aspirator fara fir (cordless) Dreame V9

Aspirator fara fir (cordless) Dreame V9

999,00 lei
899,00 lei Economiseste 100,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

Descriere produs

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este ideal pentru orice tip de suprafete si functioneaza cu o putere de aspirare incredibila, de pana la 20.000 kPa, care  va face curatenia mai usoara ca niciodata si va reduce considerabil efortul tau.


Ventilare puternica de 120AW si 20.000 Pa


Aspirator fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 are motorul digital Space 3.0 fara perie, care se invarte cu pana la 100.000 rotatii pe minut. Acesta genereaza 120 AW si 20.000 Pa care te ajuta sa cureti mai bine praful, firele de par si alte particule.


Filtre HEPA


Filtrarea HEPA a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 se realizeaza in cinci etape, in care se aspira praful de pana la 0,3 microni si 99,99% din alergeni. Aspirarea acestora se efectueaza fara pericolul ca vreuna din particule sa ajunga la motorul Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9. De asemenea, nu exista riscul de a se forma poluanti secundari in timpul utilizarilor viitoare.Durata de aspirare este de pana la 60 de minute


Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 asigura aspirarea intr-o sesiune de pana la 380 metri patrati timp de pana la o ora. 

Cap de curatare a rolei pentru suprafete delicate


Capul de curatare pentru suprafete delicate a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este conceput pentru tot felul de firimituri, praf si par de pe canapele, saltele, pat, perne.
De asemenea, capul de curatare moale a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este echipat cu structura de pieptanare, care evita infasurarea parului in jurul rolei.


Cap electric de curatare a acarienilor


Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este dotat cu un cap de curatare a acarienilor cu motor independent incorporat. Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 poate indeparta urmele de piele moarta si acarienii invizibili din saltea. Efectul de curatare este la 99,99%, ceea ce iti permite sa traiesti intr-un mediu mai curat, ferit de alergeni.


Perie de praf si accesoriu pentru crapaturi


Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 este dotat cu o perie de praf pe care o poti folosi pentru a indeparta usor praful de pe ecrane si suprafetele dure si o unealta proiectata pentru curatarea precisa a marginilor si a golurilor inguste. De asemenea, Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 face curatarea mașinii la fel de usoara precum stersul prafului.

Golirea sacului

Poti goli Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9 cu o singura apasare de butonStatie de incarcare

Poti monta pe perete statia de incarcare a Aspiratorului fara fir (cordless) Xiaomi Dreame V9. Incarcarea Aspiratorului fara fir (cordless) Dreame V9 dureaza doar 3,5 ore ceea ce il fac gata de utilizare ori de cate ori ai nevoie.

CLEANVAC

Fisa cu date

Dimensiuni
60.00 x 22.00 x 23.00 cm
Tip baterie
Li-Ion, 2500mAh/400W
Putere
400W
Capacitate
0.5 L
Pachetul contine
1 Aspirator, Tub De Extensie Flexibil, Perie Cilindrica, Cap Aspirare Spatii Inguste, Perie Anti-Acarieni, Manual Utilizare
Greutate
3.3 kg
Caracteristici
Filtru HEPA, capacitatea aspirator 0.5 l, putere aspirare 20000Pa, 120000rpm, 0.3 secunde start time, 5 trepte purificare, wireless charging, Garantie: 24 luni, timp incarcare 3.5 ore

Referinte Specifice

Reviews

Write your review

Aspirator fara fir (cordless) Dreame V9

Aspirator fara fir (cordless) Dreame V9

Write your review