S-a lansat in China difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro
   12/29/2022 15:21:52    Comments 0
S-a lansat in China difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro

Xiaomi si-a lansat oficial telefoanele inteligente din seria 13 Xiaomi foarte asteptate , care au generat multa popularitate in industria tehnologiei datorita caracteristicilor lor avansate si designului elegant. Alaturi de noile smartphone-uri, Xiaomi a dezvaluit si alte cateva produse, inclusiv difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro, care este setat sa concureze cu alte difuzoare inteligente populare de pe piata.

Difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro ofera un sunet de calitate emblematica

 

Xiaomi a lansat noul sau difuzor inteligent Xiaomi Sound Pro, care are o parte superioara transparenta cu iluminare ambientala care se schimba odata cu ritmul muzicii. Difuzorul este disponibil pe negru si vine cu protocoale de transmisie audio SBC si AAC, impedanta de 8 ohmi si un port AUX de 3,5 mm. Xiaomi sustine ca difuzorul ofera un sunet de calitate emblematica. Dispozitivul este acum disponibil pentru cumparare pe piata chineza.

Difuzor inteligent Xiaomi Sound Pro

Xiaomi Sound Pro are o configuratie acustica de 7 unitati, imbunatatita fata de modelele anterioare. Include un difuzor cu gama completa de 3 unitati pentru un sunet clar si transparent si un radiator pasiv de 3 unitati si un subwoofer personalizat pentru o experienta de frecventa joasa de neegalat. Difuzorul are, de asemenea, un woofer mare, cu un volum puternic si poate oferi o presiune a sunetului socanta de 91 dB.

 Sunet 360 de grade

Pe langa calitatea impresionanta a sunetului, Sound Pro ofera, de asemenea, un camp sonor omnidirectional de 360 ​​de grade, permitand intregii familii sa se bucure de un sunet bun, indiferent unde este amplasat. Dispozitivul a fost, de asemenea, reglat cu experienta de inginerii acustici ai Xiaomi, folosind software-ul profesional, rezultand un sunet clar si echilibrat, placut pentru ureche.

 Sound Pro 2.0

Xiaomi a inclus, de asemenea, tehnologia sa inovatoare audio de calcul in Sound Pro, care a fost actualizat la versiunea 2.0. Aceasta tehnologie ajusteaza calitatea sunetului de la intrare la iesire, rezultand o experienta de ascultare la nivel live. Algoritmul Nightingale a fost, de asemenea, actualizat pentru a sprijini ajustarea independenta a efectelor sonore, permitand utilizatorilor sa aleaga stilul preferat prin intermediul aplicatiei Xiaomi Speaker.

 Lumina ambientala galactica

In ceea ce priveste designul, Sound Pro prezinta un efect de lumina ambientala galaxie generat de margele LED care inconjoara corpul dispozitivului. Lumina urmareste muzica in timp real, creand o atmosfera eleganta. Difuzorul are, de asemenea, o perceptie inteligenta a corpului uman, combinand tehnologia de calcul audio si vizuala care ofera un sentiment de directie si efecte de iluminare inteligente. In general, Xiaomi Sound Pro este un difuzor inteligent puternic si impresionant, cu sunet de inalta calitate si o gama larga de functii avansate.

Pret si disponibilitate

 

Lansat momentan doar pentru piata din China, Difuzorul inteligent Xiaomi Sound Pro este disponibil pentru cumparare la pretul initial de 999 de yuani. Impreuna cu Sound Pro, Xiaomi a lansat si telefoanele inteligente din seria Xiaomi 13, Xiaomi Mini Host si Xiaomi 10G Router pe 11 decembrie. Xiaomi nu a anuntat inca daca Sound Pro va fi disponibil pe pietele din afara Chinei.

Leave a Reply

Blog Search

Articole Recente

Urmareste comanda Cargus

alert('Sunt incarcat');

Acest site web folosește cookie-uri pentru a va asigura ca aveti cea mai buna experienta pe site-ul nostru.