• Stoc epuizat
    Banda de alergat pliabila Kingsmith WalkingPad R1 Pro Black, viteza maxima 10km/ora - 1
    Banda de alergat pliabila Kingsmith WalkingPad R1 Pro Black, viteza maxima 10km/ora - 2
    Banda de alergat pliabila Kingsmith WalkingPad R1 Pro Black, viteza maxima 10km/ora - 3

Banda de alergat pliabila Kingsmith WalkingPad R1 Pro Black, viteza maxima 10km/ora

2.299,00 lei
Cu TVA
  • Prima banda KINGSMITH WalkingPad care poate fi utilizata atat pentru alergat cat si pentru mers;
  • Design superior de pliere, creat pentru a usura folosirea sa de catre utilizaor;
  • Trei moduri de control: telecomanda, aplicatie KS Fit, control adaptiv al vitezei.
Cantitate
Adauga la Favorite
Stoc epuizat

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur


Credit module tbi bank 3.3.5

131.69 Lei x 24 rate

Banda de alergat pliabila KINGSMITH WalkingPad R1 Pro

este perfecta pentru cei ce isi doresc sa faca miscare oricand si oriunde. Poti efectua o gama variata de exercitii, in sigurata si confortul casei tale, in propriul ritm, in orice moment din zi sau din noapte. Miscarea zilnica este recomandata pentru cel putin 30 de minute, iar banda pliabila WalkingPad R1 Pro este acolo pentru tine oricand esti pregatit. Trebuie doar sa o scoti de sub canapea sau de langa birou si este gata pentu tine.

 

Ai nevoie de miscare dupa foarte mult timp stat la biroul de acasa, vrei sa intri in forma, sa-ti imbunatatesti rezistenta sau sa scapi de surplusul de greutate? Indiferent de scopul tau, ai la dispozitie un echipament solid si accesibil care ofera siguranta si confort, fiind recomandat inclusiv pentru persoanele care fac sedinte de recuperare. In plus, ofera o amortizare mai buna decat pistele de alergare din oras ceea ce inseamna mai putina presiune pe incheieturile tale atunci cand alergi.

 

Ai la dispozitie 3 moduri de functionare: alergare de viteza (distanta parcursa maximum 5km), cross (intre 5km si 18km) si semi-marator (15km-21km) si 3 moduri de control al aparatului: prin telecomanda din cadrul pachetului, cu ajutorul smartphone-ului si al aplicatiei KS Fit sau, in modul automat controlezi viteza in functie de viteza cu care te deplasezi si zona de pe banda.

 

Mecanismul inovator de pliere al benzii de alergat R1 Pro o face extrem de usor de folosit si depozitat. Atunci cand este stransa, banda are doar 15 cm latime si se poate „ascunde” sub pat, canapea sau langa birou.

 

Banda de alergat pliabila WalkingPad R1 Pro are urmatoarele caracteristici:

 

  • Prima banda KINGSMITH WalkingPad care poate fi utilizata atat pentru alergat cat si pentru mers
  • Design superior de pliere
  • Trei moduri de control: telecomanda, aplicatie KS Fit, control adaptiv al vitezei
  • Doua moduri sport de functionare, manual (M) si automat (A)
  • Aplicatie dedicata KS Fit
  • Compatibila cu sistemele Android si IOS
  • Spatiul de depozitare este redus cu 90%

Benzile traditionale de alergat sunt imense si, prin urmare, ocupa mult spatiu in casa. WalkingPad R1 Pro incorporeaza un mecanism inovator de pliere astfel ca este usor de strans si depozitat: spatiul de depozitare este redus cu 90%. Banda are numai 15 cm atunci cand este pliata si ocupa mai putin de 0.2m2. Partea inferioara a dispozitivului este dotata cu doua roti asa ca poate fi mutata cu usurinta.

 

  

Miscare distractiva

 Miscarea ar trebui sa fie distractiva. Banda beneficiaza de un suport dedicat pentru tableta sau telefon astfel incat sa te distrezi de fiecare data cand faci miscare.

 

Bucura-te de fiecare pas alert pe care il faci in timp ce urmaresti emisiunea favorita la televizor, postezi fotografii pe retelele de socializare sau vorbesti cu partenerul de viata ori cu ceilalti membri ai familiei.

   

Exercitii la munca

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro iti permite sa faci miscare in timp ce lucrezi. Astfel nu te mai doare spatele de la statul pe scaun ore in sir si te ajuta sa te concentrezi mai bine pe sarcinile de la munca. Dupa ce ai terminat cu banda si exercitiile, o pliezi imediat, o pui langa birou si esti gata de urmatoarea sarcina.

 Intotdeauna la indemana

 

Banda de alergat pliabila KINGSMITH WalkingPad R1 Pro este un aparat sigur, adaptabil ce poate fi utilizat ocazional sau zi de zi, in functie de obiectivele personale. Banda iti permite sa faci sport si sa ramai sanatos indiferent de situatie. Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu masinile, aglomeratia sau conditiile meteo nefavorabile cum ar fi ploile sau zapada. Cel mai bun loc de alergare este chiar in casa ta.

  

 Mod dual de miscare

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro a fost gandita astfel incat sa-ti satisfaca toate nevoile de alergare. Poti incepe cu o plimbare usoara, adopta un ritm moderat sau trece la o alergare intensa pentru cardio.

Trei moduri de control

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro este usor de controlat. In modul manual poate fi controlata prin intermediul telecomenzii sau al aplicatiei „KS Fit”. In modul automat, viteza va fi controlata cu ajutorul picioarelor.

   

Design compact, ocupa putin spatiu

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro se strange usor si poate fi depozitata, pe verticala sau orizontala, oriunde: sub pat, canapea, langa birou sau pe balcon.

Usor de mutat si de intretinut

 

Datorita celor doua roti atasate, banda de alergat WalkingPad R1 Pro poate fi mutata oriunde cu usurinta.

 

Este, de asemenea, usor de intretinut. Dupa fiecare utilizare sterge-o de transpiratie si de mizerie, la finalul fiecarei saptamani asigura-te ca toate piesele sunt bine stranse, iar o data pe luna verifica daca banda prezinta semne de uzura, mai ales in zona benzii rulante.

 

Mecanism de siguranta

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro beneficiaza de un nou mecanism de siguranta astfel incat tu sa poti face miscare fara griji.

 

Panou cu iluminare LED

 

Panoul cu lumini LED asezat in partea frontala a dispozitivului te ajuta sa monitorizezi viteza, distanta parcursa precum si durata antrenamentului.

Durabilitate si stabilitate crescute

 

Prin utilizarea unui cadru din aliaj de aluminiu, durabilitatea si stabilitatea dispozitivului au fost îmbunatatite semnificativ. De asemenea, puterea motorului este crescuta, iar nivelul zgomotului produs in timpul functionarii a fost redus. In plus, banda a fost acoperita cu un material special, moale EVA care are grija de sanatatea genunchilor tai si, totodata, ofera o aderenta superioara in timpul alergarii.

 

Aplicatia KS Fit

 

Banda de alergat WalkingPad R1 Pro poate fi controlata prin intermediul aplicatiei KS Fit care ofera o multime de optiuni de antrenamente.

 

KS Fit iti permite sa gestionezi in mod inteligent echipamentul de fitness si stocheaza informatiile despre gama de exercitii fizice pe care le-ai executat intr-o saptamana, monitorizeaza caloriile consumate, ritmul miscarii, de cate ori ai facut sport si la final vei primi si o nota pentru executarea exercitiilor. Cu cat folosesti aplicatia KS Fit mai mult, cu atat vei primi mai multe propuneri de programe sport, care te vor ajuta ca pe termen lung sa adopti obiceiuri mai sanatoase.

 

TRR1F Pro BK

Fisa cu date

Dimensiuni
Banda Deschisa 150x72x90cm // Banda Pliata 98×72×15.5 Cm
Caracteristici
2 Moduri De Functionare: Manual (M) Si Automat (A), Poate Fi Folosita De Incepatori, Intermediari, Avansati
Control prin aplicatie
Da, KS Fit
Culoare
Black
Functii
Alergare Si Mers
Greutate
33 Kg
Greutate maxima
110kg
Pachetul contine
Banda De Alergat WalkingPad R1 Pro, Cablu De Alimentare, Telecomanda, Snur Telecomanda, Manual De Utilizare
Putere motor
918W
Viteza Maxima
10km/Ora

2 alte produse in aceeasi categorie:

Disponibilitate: Nu este in stoc
  • Culoare Black;
  • Mod dublu de functionare: pentru Mers (fara bara de sustinere) si pentru Alergare (cu bara de sustinere ridicata);
  • 2 moduri de functionare: mod Automat (6km/ora) si mod Manual (10km/ora);
  • Control inteligent al vitezei prin ritmul miscarii picioarelor;
  • Design patentat de pliere la 180 grade;
  • Aplicatie mobila KS Fit.