• Stoc epuizat
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 6
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 1
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 2
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 3
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 4
    Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black - 5

Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding, Black

2.799,00 lei
Cu TVA
  • Culoare Black;
  • Mod dublu de functionare: pentru Mers (fara bara de sustinere) si pentru Alergare (cu bara de sustinere ridicata);
  • 2 moduri de functionare: mod Automat (6km/ora) si mod Manual (10km/ora);
  • Control inteligent al vitezei prin ritmul miscarii picioarelor;
  • Design patentat de pliere la 180 grade;
  • Aplicatie mobila KS Fit.
Cantitate
Adauga la Favorite
Stoc epuizat

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Banda de alergat pliabila Kingsmith WalkingPad R2 a fost creat pentru cei ce vor sa faca sport intr-un mod mai placut in timp ce se relaxeaza sau la biroul de acasa. Datorita design-ului pliabil si compact este perfect pentru persoanele care locuiesc intr-un apartament ori care au un spatiu redus de depozitare in casa.

Banda Kingsmith R2 este usoara si foarte subtire si totusi in acelasi timp este foarte stabila si rezistenta. Poate sustine persoane cu o greutate de maximum 110 kg si poate fi folosita inclusiv de incepatorii in alergat, prin ajustarea vitezei intre 0.5 si 10km pe ora.

 Poti utiliza banda in doua moduri de miscare: mers, in timpul caruia nu ai nevoie de bara de sustinere, si alergat, unde trebuie sa folosesti si sa ridici bara de sustinere. Datorita design-ul cu straturi multiple nu mai trebuie sa iti faci griji pentru incheieturile tale, ele sunt sustine pentru ca tu sa nu iti mai simti picioarele obosite dupa ce termini sesiune de miscare.

 

Bucura-te de banda de alergare oricand datorita zgomotului redus in timpul folosirii si mentine-te informat cu ajutorul ecranului LED din fata platformei. Poti inregistra datele prin intermediul aplicatiei mobile.

 

Banda de alergate R2 este setata automat pe modul Automat, in care poti atinge o viteza de alergat de pana la 6km pe ora si sa schimbi viteza doar cu ritmul pasilor tai, datorita impartirii platformei de alergat in 3 zone. Prin intermediul telecomenzii, controlului vocal sau prin aplicatia mobila KS Fit poti schimba modul de lucru pe Manual, in care poti alerga cu pana la 10 km pe ora.

 Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding are urmatoarele caracteristici:

 

  • Mod dublu de functionare de Mers si Alergare;
  • Motor puternic fara perii de 1.25CP;
  • Control inteligent al vitezei;
  • Covor de alergare aderent;
  • Display LED cu informatiile principale ale modului de functionare;
  • Platforma simpla dar rezistenta;
  • Design patentat de pliere la 180 grade;
  • Usor de transportat si depozitat;
  • Aplicatie mobila compatibila, KS Fit;
  • Control vocal.

 

 

Mod dublu de functionare: Mers si Alergare

 

In functie de pozitionarea barei de sprijin poti alege ce fel de sport faci astazi. In cazul in care iti doresti doar sa mergi, pliaza manerul benzii de alergat, iar daca esti pregatit pentru un efort mai mare, ridica manerul si poti incepe alergarea pana la 10 km pe ora.

 

Tehnologie adaptiva pentru controlul vitezei

 

Senzorii de presiune pozitionati la baza benzii de alergat monitorizeaza in timp real pasii tai si in acelasi timp ofera un raspuns rapid la intentiile tale prin ajustarea instantanee a vitezei.

 

Modul automat (A)

 

In acest mod viteza benzii este controlata automat de un algoritm inteligent si iti permite sa ajustezi viteza de utilizare intre 0.5 si 6 km pe ora, fara sa mai fie nevoie sa folosesti telecomanda. Platforma este impartita in 3 zone, dupa cum urmeaza:

 

in zona frontala se porneste si se accelereaza automat;

in zona de mijoc viteza ramane constanta;

in zona din spate viteza descreste si se opreste automat.

 

Modul manual (M)

 

Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 este automat trecuta in modul Automat, asadar pentru a o folosi in modul Manual trebuie sa deblochezi modul de incepator. Poti trece in modul M in 3 moduri:

 

cu ajutorul telecomenzii;

a panoului LED;

din aplicatie.

In acest mod Manual poti folosi la maximum banda atat pentru mers cat si pentru alergare, in timpul careia poti atinge o viteza maxima de pana la 10 km pe ora.

 

Motor fara perii si silentios

 

Motorul benzii de alergat este de 1.25 CP (cai putere) ceea ce inseamna ca folosesti un dispozitiv puternic.

 

In acelasi timp, motorul este si unul silentios. In plus, cadrul rezistent de otel si design-ului cu straturi multiple al platformei de alergat faciliteaza absorbtia socurilor si reducerea zgomotului. Astfel, te bucuri de miscare oriunde si oricand vrei, fara sa deranjezi pe cei de langa tine, fie ca esti acasa sau chiar la birou.

 

Platforma de alergat este simpla dar rezistenta

 

Scheletul din aliaj de aluminiu simplu si rezistent ofera durabilitate si stabilitate crescute pentru sesiuni de sport de durata mai lunga, sigure si mai confortabile.

 

Capacitatea maxima de incarcare este de pana in 110kg.

 

Dupa exercitiile de incalzire, alege unul dintre cele doua moduri de functionare, de mers sau de alergare cu o viteza maxima de 10km/ora.

Controleaza viteza inteligent

 

Banda de alergat KingSmith WalkingPad R2 iti permite sa controlezi viteza de miscare in modul Automat (A). Asadar, doar cu ajutorul miscarii picioarelor si prin respectarea celor 3 portiuni delimitate ale platformei poti ajunge la accelerare (partea din fata a platformei), la o viteza uniforma (partea din mijloc) ori decelerare (partea din spate a platformei).

 

In functie de nevoile tale de fitness poti alege ce viteza si ce ritm al miscarii ti se potriveste: de exemplu dupa masa te poti plimba cu o viteza de 2km pe ora, in timp ce pentru arderea grasimilor vei alege un ritm mai alert de 6km pe ora.

 

Design patentat pliabil la 180 de grade

 

Banda de alergat KingSmith WalkingPad R2 este una pliabila la 180°. Dupa pliere, ocupa mai putin de 0.11 m2 ceea ce iti permite sa o depozitezi rapid si usor sub birou dupa ce termini munca, sub canapeaua de acasa inainte de film sau langa sifonier.

 

Covor de alergare aderent

 

Platforma de alergare este rezistenta la uzura, este acoperita cu un strat moale de material EVA cu efect de amortizare, cu un inca un strat de material cu un coeficient scazut la frecare si placa durabila din fibra de inalta densitate.

 

Zona de alergat generoasa de 61 x 120 cm iti protejeaza atat genunchii cat si musculatura pentru ca sa fii sigur ca ai o experienta sigura si excelenta de alergare.

 

Design inteligent pentru o alergare confortabila

 

Platforma si covorul de alergare au fost create pentru a oferi o experienta de utilizare cat mai placuta, mai sigura si mai confortabila.

Straturi multiple ale platformei

 

Platforma fiind zona cea mai utilizata, producatorii KingSmith au folosit o placa cu fibre de inalta densitate pentru cresterea calitatii, precum si un strat EVA (unul dintre cele mai bune materiale de absorbtie a socurilor disponibile in prezent), un strat delicat pentru reducerea coeficientului de frecare precum si un covor de alergare antiderapant, rezistent la uzura.

 

Display LED cu informatii in timp real

 

Panoul translucid cu luminozitate ridicata este combinat cu lumini LED ceea ce iti permite sa citesti cu usurinta informatiile despre exercitiile tale in timp real.

 

Usor de transportat si depozitat

 

Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 Treadmill Smart Folding este gata de utilizare imediat ce o scoti din cutie deoarece nu necesita instalare.

 

Design-ul compact prevazut cu roti de transport usureaza transportul si depozitarea benzii de alergat oriunde in casa (chiar si sub un birou sau canapea) ceea ce inseamna ca nu necesita spatiu special unde sa fie tinuta in momentele in care nu ai nevoie de ea.

 

Aplicatie de fitness KS Fit

 

Aplicatia inteligenta de fitness incorporata ofera o multime de exercitii in functie de nivelul tau de conditie fizica si de rezistenta.

 

Control vocal la distanta

 

Pentru o utilizare cat mai user-friendly, ai optiunea de a controla banda R2 prin intermediul vocii, trebuie doar sa o conectezi si sa activeaza boxa inteligenta.

 

Aplicatia inteligenta contine cursuri exclusive care te ajuta sa iti atingi mai usor obiectivele de fitness.

 

Control prin telecomanda

 

Controleaza banda de alergat KingSmith R2 cu ajutorul telecomenzii. Cu o simpla apasare a butonului alege modul de functionare, creste ori reduce viteza sau porneste ori opreste aparatul.

 

Dubla pliere

 

Banda de alergat pliabila KingSmith WalkingPad R2 are un design pliabil extrem de folositor pentru tine: se strange precum o mica valiza pe care o poti insera oriunde ai putin loc de depozitare.

TRR2F-BK

Fisa cu date

Dimensiuni
Banda Deschisa 145.2 X 72 X 103.2 Cm, Banda Pliata 100×72×16.2 Cm
Caracteristici
Banda Electrica, Pliabila
Compatibilitate
Cu Sistemele Android Si IOS
Control prin aplicatie
Da, KS Fit
Culori
Black
Display
LED
Functii
Fitness, Mers Si Alergat: Mod De Functionare Manual (M) Si Mod De Functionare Automat (A)
Greutate
36 Kg
Greutate maxima
110kg
Motor Digital
Fara Perii
Pachetul contine
Banda De Alergat Walkingpad R2, Cablu De Alimentare, Telecomanda, Snur Telecomanda, Cheie, Sticluta Ulei Siliconic, Manual De Utilizare
Putere motor
918W
Viteza Maxima
10km/Ora

2 alte produse in aceeasi categorie: