DISPLAY DE INALTA REZOLUTIE DE 1.39" - 326PPI

Functia Always-On Display poate afisa timpul, chiar si in lumina directa a soarelui. Afiseaza in mod clar apelurile primite, notificarile, informatii despre fitness si alte informatii importante.

DESIGN USOR DE DOAR 32G

Usor ca un balsam de buze, datorita cadrului sau nou-nout, personalizat. Eliberati-va energia si faceti antrenamentelele mai placute.

6 CULORI NOI DE CUREA SI 3 PENTRU CARCASA

Noua carcasa bej se asociaza perfect cu selectia de curele din TPU de culoare multipla, prietenoasa cu pielea. Adaptati-l la stilul dvs., indiferent daca este vorba de sporturi de exterior, moda sau afaceri.

PESTE 100 DE CADRANE DE CEAS

Tehnologie, sport, mecanica, desene animate ... Alegeti orice tema doriti. Vreti mai mult? Personalizati cadranul cu imaginea dvs. preferata si definiti-va propriul stil.

AUTONOMIE MARE - 16 ZILE

Actualizarile globale ale algoritmilor AI extind durata de viata a bateriei. Incarcati instantaneu si usor cu cablul magnetic de incarcare

Folosire normala - 16 ZILE

Folosire functii minime  - 22 ZILE

Mod sport - 50 ORE

GPS DE INALTA CALITATE CU 4 SISTEME

Chipul integrat Airoha GPS de 12nm incorporeaza procesarea sincrona prin cele patru sisteme majore de pozitionare: GPS, GLONASS, Galileo si BDS. Functioneaza cu algoritmi de optimizare a kilometrajului personalizati pentru a imbunatati miscarile si precizia, facand datele de fitness mai precise.

 

BHR4583GL

Fisa cu date

Dimensiuni
53.3 x 45.9 x 11.8
Capacitate baterie
420 mAh
GPS
Da
Display
AMOLED, 1.39"
Greutate
32 g
Caracteristici
bratara Silicon
Waterproof
Da (5ATM)
Conectivitate
Bluetooth
Control prin aplicatie
Mi Fit

in aceeasi categorie

4 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.