Cablu pentru incarcare si transfer de date Baseus Crystal Shine, USB/USB Type-C, 100W, 2m, Negru, CAJY000501

39,00 lei
Cu TVA
Livrare in 24 - 48 h
  • Putere maxima: pana la 100W
  • CAJY000501
  • Viteza de transfer date: 480Mbps
  • 2 metri lungime
  • Conectori: USB/USB Type-C
Cantitate
Adauga la Favorite
In Stoc Magazin

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Iti doresti un cablu de date 2 in 1?

    Esti norocos! Avem exact ce iti trebuie! Un cablu de date tip C care suporta incarcarea rapida si iti transfera datele eficient. Comanda-l chiar acum si bucura-te de un cablu asa cum dintotdeauna ti-ai dorit!

Impletituri fine.

    Ti-am pregatit un cablu tip C fabricat din materiale de calitate, prevazut cu tesatura impletita din material textil. Este menit sa reziste la indoiri! Adauga-l in cos! Va fi o placere sa il utilizezi de fiecare data!

 

Ai un smartphone cu incarcare rapida?

    Avem o veste buna pentru tine! Acest cablu USB iti incarca complet si in siguranta telefonul in doar 27 minute. Speram ca l-ai comandat deja! O compatibilitate mai mare nu vei gasi in niciun alt loc!

Ramai incarcat oricand, oriunde!

    Cu acest cablu incarcare tip C vei uita de grija telefonului descarcat! Datorita marimilor potrivite, il poti lua in orice loc cu tine. La munca sau in vacante, va fi cel mai bun prieten al telefonului tau!

 Ti-ar placea sa ai parte de un transfer de date ca la carte?

    Acest cablu de date iti transfera datele cu o viteza uriasa! Achizitioneaza-l chiar acum! Iti va transfera fisierele de pe telefon pe laptop cat ai clipi!

Siguranta si protectie.

    Acest cablu USB tip C asigura protectie impotriva supraincarcarii si supratensiunii. Nu-i asa ca este ceea ce cauti? Un cablu de date tip C Fast Charging care iti incarca telefonul in siguranta!

KF239172

Fisa cu date

Conectivitate
USB-A / USB-C
Culoare
Negru
Lungime cablu
2 metri

16 alte produse in aceeasi categorie: