Rezervor sapun spuma Simpleway pentru Dozator automat Xiaomi

49,00 lei
Cu TVA
Livrare in 24 - 48 h

Rezervor sapun spuma Simpleway pentru Dozator automat Xiaomi

Cantitate
Adauga la Favorite
In Stoc Magazin

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Rezervor sapun spuma Simpleway este compatibil cu Dozatorul automat cu senzor pentru sapun tip spuma Xiaomi, dispozitiv operabil fara atingere, antibacterian, perfect pentru aceasta perioada pentru a nu raspandi germeni usor. Este de ajuns sa tii mana sub dozator care va picura doza exacta de sapun in forma de spuma in timp de 0.25 secunde.

Sapunul este compus din materii prime cu un pH asemanator al pielii umane si are un parfum imbietor. Spuma bogata lasa mainile curate si se clateste usor, fara a lasa reziduuri si ii va face si pe cei mici sa vrea sa se spele pe maini ori de cate ori este nevoie.

Raportul gaz-lichid spuma este setat la 12:1. Spuma este densa, dupa ce a trecut printr-o gaura de dimensiunea micrometrului cu un filtru de separare in doua etape. In acest fel, lichidul sapun din interiorul rezervei are contact minim cu mediul extern, pana ajunge in mainile tale sub forma de spuma.

Spuma asigura o acoperire adecvata a epidermei pielii si ajunge in porii fini pentru o curatare profunda.

Elimina eficient bacteriile de zi cu zi cu o rata antibacteriana de pana la 99,9%, printre care E-coli, Stafilococ auriu, Candida Albicans si alte bacterii obisnuite.

Formula cu aciditate scazuta are un nivel de pH apropiat de cel al pH-ului pielii umane. Utilizarea pe termen lung nu provoaca daune echilibrului pH-ului pielii si lasa mainile placute la atingere si netede. Glicerina adaugata are o textura usoara, este fabricata din uleiuri naturale si iti hidrateaza mainile.

BHR4559GL

Fisa cu date

Dimensiuni
11.4 x 7.5 x 7.5 cm
Capacitate
320 ml
Compatibilitate
Dozator automat de sapun spuma Xiaomi Foaming Soap Dispenser
Culori
Transparent
Greutate
0.327 kg
Material
ABS
Pachetul contine
Rezervor sapun spuma Simpleway
Utilizare
pana la 50 de zile de utilizare sau pana la 400 de utilizari

S-ar putea sa iti placa si

2 alte produse in aceeasi categorie: