Suport auto Techsuit S201 fixare oglinda retrovizoare, unghi ajustabil. negru

59,00 lei
Cu TVA
Livrare in 24 - 48 h
  • prindere inovativa oglinda retrovizoare
  • ideal pentru dispozitive cu diagonala 4-7''
  • material - poliuretan+ABS
Cantitate
Adauga la Favorite
In Stoc Magazin

 

Plata in rate

 

Livrare in easybox

 

30 de zile drept de retur

Pozitionare perfecta

 

    Noul suport de telefon pentru masina se ataseaza de oglinda pentru ca tu sa vizualizezi Waze-ul cu usurinta. Mai mult, acesta nu obtureaza vizibilitatea soferului nici spre parbriz, nici spre luneta. Opteaza pentru un suport auto de telefon premium, de la Techsuit.

 

WoW! Este super rezistent!

 

    Indiferent de greutatea sau dimensiunea dispozitivului tau, nou suport de telefon pentru masina il va mentine in siguranta pe tot parcursul calatoriei. Acesta ofera o prindere ferma si sigura, pentru ca tu sa poti conduce fara griji, chiar si pe cele mai accidentate drumuri.

 

Alege pozitia ideala!

 

    Bratul flexibil al acestui suport de telefon pentru oglinda retrovizoare permite ajustarea pozitiei in functie de preferintele tale! Poti vizualiza GPS-ul in format landscape sau portret si poti schimba pozitia bratului atunci cand nu folosesti telefonul mobil. Incearca-l si tu!

 

Se instaleaza numaidecat!

 

    Monteaza noul suport de telefon la oglinda in doar cateva minute si esti gata de plecare. La fel de usoara este si pozitionarea dispozitivului in noul tau suport de telefon auto, intrucat se realizeaza cu o singura mana.

KF2312056

Fisa cu date

Dimensiuni
13 x 8.5 x 19.5cm
Compatibilitate
dispozitive cu diagonala 4-7''
Greutate
245g
Material
poliuretan+ABS

16 alte produse in aceeasi categorie: