Peloton va pune biciclete în fiecare hotel cu marca Hilton din SUA
   10/17/2022 17:40:19    Comments 0
Peloton va pune biciclete în fiecare hotel cu marca Hilton din SUA

Peloton va pune biciclete în toate cele 5.400 Hilton

-hoteluri cu marcă din Statele Unite ca parte a unui parteneriat anunțat luni, în timp ce producătorul de biciclete face eforturi pentru a-și extinde acoperirea.

Parteneriatul va oferi cel puțin o bicicletă pentru fiecare centru de fitness al hotelului, inclusiv locații ale celor 18 mărci Hilton, cum ar fi Hampton Inn, Embassy Suites și Doubletree. Membrii Hilton Honors vor primi, de asemenea, o probă gratuită de 90 de zile a aplicației Peloton.

Hotelurile Hilton care au deja biciclete Peloton vor avea opțiunea de a adăuga o altă. Compania spune că lansarea va începe în săptămânile următoare, majoritatea locațiilor fiind echipate până la sfârșitul anului.

Parteneriatul se bazează pe amprenta hotelieră existentă pentru Peloton, care spune că oaspeții hotelului au finalizat 1,6 milioane de călătorii cu Peloton până acum în 2022.

„Prima mea experiență cu Peloton a fost în timpul unei șederi la hotel în timpul vacanței și am fost imediat cucerită”, a declarat Betsy Webb, vicepreședintele global al filialei comerciale a Peloton. „Iubim mărcile care acordă prioritate bunăstării clienților lor și nu ar putea fi mai încântați să aducă Peloton la oaspeții Hilton din toată țara, oriunde s-ar afla în călătoria lor de fitness.”

Peloton, care a început ca o marcă exclusivă, direct către consumator, a schimbat treptele către o abordare mai largă a pieței de masă. Săptămâna trecută, compania a anunțat că bicicletele sale, benzile de alergare și alte accesorii vor fi vândute în Dick’s Sporting Goods.

locații. Peloton a lansat anterior închirieri de biciclete la nivel național, biciclete second-hand certificate și un parteneriat de vânzare cu Amazon

.

Totul face parte dintr- un efort de redresare mai mare al CEO-ului Barry McCarthy , care a preluat conducerea de la co-fondatorul John Foley în februarie. Compania a anunțat schimbări semnificative și concedieri în timpul tranziției la putere, în timp ce se confrunta cu sfârșitul cererii din era pandemie.

Un reprezentant de la Peloton a numit anul acesta „transformator” pentru companie și a indicat că urmează să vină mai multe schimbări în strategia companiei.

Foley și-a părăsit rolul de președinte executiv la jumătatea lunii septembrie, alături de co-fondator și Chief Legal Officer Hisao Kushi și de primul angajat internațional al companiei, Chief Commercial Officer Kevin Cornils. Săptămâna trecută, șefa de marketing al Peloton, Dara Treseder, a părăsit compania pentru o poziție executivă la Autodesk.

Corectare: Peloton va pune biciclete în toate cele 5.400 de hoteluri marca Hilton din SUA. O versiune anterioară a declarat greșit statutul hotelurilor.

Leave a Reply

Blog Search

Articole Recente

Urmareste comanda Cargus

alert('Sunt incarcat');

Acest site web folosește cookie-uri pentru a va asigura ca aveti cea mai buna experienta pe site-ul nostru.